Motocross Nyheder

Fed fredag aften i MX Indoor, med kørere fra Hadsund og Odder

Artikel foto: MX Indoor Herning

Vi havde aftalt med Flemming Vad og komme forbi fredag, da Hadsund Motocross Klub havde lejet banen, men vi blev overrasket, da Odder Motocross Klub også var med.

Fredag 12. januar 2024, der havde Hadsund Motocross Klub lejet MX Indoor i Herning, så der var lidt anderledes underholdning til deres medlemmer, men der fik desværre ikke så mange med. Vi havde hørt, der var fem tilmeldte, inden vi røg afsted, men da vi kom derud, så var de trods alt kommet 8 afsted. Men der var langt flere end det, og da vi kom indenfor i varmen, så kunne vi se, at Odder Motocross Klub også var mødt op, og de havde samlet 11 kørere, og så lignede det jo noget.

Super hyggelig aften

Der var en fantastisk stemning derude i Herning, med en masse unge mennesker, der virkelig gik op i denne fede sportsgren, og ikke mindst en håndfuld forældre, der også var med. Der blev endda åbnet op for kaffeskabet, så man kunne få lidt varmt at drikke, for det er jo ikke sommer.

Legenden Flemming Vad

Der som trak en lille smule i os, var at Flemming Vad skulle køre på en 125cc, dog sammen med en ung gut, for Flemming kunne ikke lige holde den kørende alene, hele aftenen.

Artikel foto: Flemming Vad

Flemming var hurtig som en ninja, eller han kørte ikke så mange omgange, og når man lige skulle gennem rummet med kørerne, så røg man som regel lige i snak med nogen, så vi så ikke den gode Flemming køre så meget, men ude var han altså.

Video på Instagram

Da det mere eller mindre er umuligt for os, og tage en masse billeder fra selve banen, grundet belysningen, så blev det til lidt video af kørerne, som vi har lagt på Instagram.

Se video fra MX Indoor Herning:

Video 1

Video 2

Video 3

Fed fredag aften

Det er absolut ikke sidste gang, vi smutter afsted på sådan en tur, specielt fordi vi ikke har pokkers langt dertil, og nu ved vi jo at der er kaffe på kanden, og det er en 4/5ér.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk