Motocross Nyheder

Fed lørdag hos Thy Motocross Klub på en helt perfekt bane

Artikel foto: Lørdagstræning hos Thy Motocross Klub

Vi måtte tilbage til Thy Motocross Klub, for den første gang vi var der, havde vi travlt med en masse, så der manglede lidt.

Crossbladet havde fulgt godt med i ugens vejrudsigt, og med tre dages tørvejr i Thy, så var planen mere eller mindre på plads. Selvom de også har fået en del vand, så kan den trække det, men en håndfuld af klubbens medlemmer havde frem mod lørdag, kørt hele 400 tons sand på banen, ligesom sidst vi var der, og den stod faktisk helt perfekt, og klar til en masse friske kørere.

Vi ankom 10:00

Vi kunne have været der i god tid, selvom det ikke er nødvendigt på de kanter, for porten ind til banen, åbner jo ikke en time før. Men vejret drillede lidt det første stykke, med tåge, frostvejr, og bilister der mener at man skal køre 70kmt, i 90kmt zoner, gjorde at vi ramte pladsen præcis 10:00.

Mange kørere

Altså nogle kunne komme ind lidt før 10:00, denne lørdag, for da vi ankom, så var ryttergården godt proppet, og vi lurede lidt over, at der var kommet så mange. Men med en topfed bane, som var knastør, uden det støvede, kan jo naturligvis lokke en masse kørere til.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Lørdagstræning hos Thy Motocross Klub
Artikel foto: Lørdagstræning hos Thy Motocross Klub
Artikel foto: Lørdagstræning hos Thy Motocross Klub

Delt op i tre

Der var så mange kørere, endda både små, ældre og dygtige (som man os kan sige det), så de havde simpelthen delt træningen op i tre, så man havde 20 minutter, per hold. Det fungerede rigtigt godt, for det var igen pivkoldt deroppe, så man kunne lige komme lidt til sig selv, inden næste runde.

Kun vand ET sted

Vi stod nede i ryttergården og fik en kop kaffe hos Max, da der kom nogle trækkende med en maskine, der dryppede en smule (læs meget) og en hjælper der var drivvåd. Altså sagen helt kort, så var der en som mente, at han lige skulle ud at svømme lidt, og der hvor han kom op, var banen våd.

Artikel foto: Vand…

Den skulle lige tømmes for vand i ryttergården, og ja, der er nok et større arbejde hjemme på værkstedet, før denne kommer ud at køre igen, men der sker jo.

Pivkold, men fed dag..

Vi havde godt nok taget en kedeldragt med, men den kan man jo ikke rende rundt i, og på samme tid se super atletisk ud, når man skal tage billeder, så den blev i bilen. Men alle på de kanter mente det var pivkoldt, så når der komme dagsfrost, og træning, kommer den nok på.

Det var en fed dag, med en masse mennesker, og rigtigt mange vi kendte, så det var langt mere befriende end sidste gang, hvor vi havde en masse opgaver på bare fire timer.

Thy Motocross Klub

Om den er ny, eller vi bare ikke kendte til den, det ved vi ikke helt, men nu har vi altså fundet frem til en aktiv gruppe på facebook, du selv kan følge. Kom til gruppen her

Billeder fra besøget i Thy

Vi smider et album med billeder online efter spisetid, og en artikel med henvisning til alt hvad vi lavede deroppe, næsten som vi altid plejer at gøre det, når vi har været afsted.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk