Motocross Nyheder

Fed lørdagstræning hos Mols Cross Club på perfekte baner

Artikel foto: Sylvester

Crossbladet har været med til lørdagstræningen hos Mols Cross Club, og her stod to perfekte baner klar til alle kørerne.

Lørdag 3. februar 2024, der kørte crossbladet igen mod Mols Cross Club, og denne gang var banerne i topfrom, modsat de andre par gange, vi har været på besøg. Denne lørdag stod banerne som der var DAM, og de havde fået en masse kærlighed, så der var ikke noget af pege fingre af, i hvert fald ikke som vi så det, eller hørte det fra de mere end 75 besøgende, på Mols.

Mange kom før tid

Vi ankom omkring 10:00, og træningen skulle første starte 10:30, men allerede på dette tidspunkt, var der kommet mange kørere, for rygtet om nogle fede baner (Lille, og stor) var blevet spredt. Der var mange vi kendte, eller havde set før, men der var også nogle vi endnu ikke havde rendt i, eller så har vi bare ikke registeret det, for vi møder jo mange mennesker. Der var kørere alle mulige steder fra, denne lørdag, så det var langt fra lokale, hvilket jo bare gør det hele lidt federe, i ryttergården.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Mols Cross Club, Februar 2024
Artikel foto: Mols Cross Club, Februar 2024
Artikel foto: Mols Cross Club, Februar 2024

Flest kørere på Maxi

Den håndfuld små kørere, der havde den lille bane for sig selv, har haft det som blommen i et æg, for her kunne de køre stille og roligt, og hygge sig. Nogle prøvede banen for første gang, mens andre kendte lidt til den, men der var god plads, og hjælpende forældre, hvis de skulle bruge det. Der var noget mere pres på den store bane, hvor langt de fleste af dagens besøgende kørte, men også dette gik som det skulle, da det var delt op i to forskellige klasser.

Det har været så fedt at komme ud igen, og så i sådan et flot solskinsvejr, også selvom det blæste lige til den gode side, men vejret var perfekt, denne lørdag.

Instagram

Vi har et par enkelte video online, inden mobilen døde.

Video 1 (Maxi)

Video 2 (Micro)

Facebook – Billeder

Se over 300 billeder fra Mols Cross Club her

God fornøjelse.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk