Motocross Nyheder

Flemming Vad melder alt klar til MX Nord Cup 2023, i Hadsund

Artikel foto: Flemming Vad

Crossbladet er kommet til Hadsund Motor Klub, hvor der køres MX Nord Cup 2023, og her melder Flemming Vad, alt klar.

Vi ankom til Hadsund omkring klokken 08:30, kort før tidskvallen skulle starte op, og her har de fået samlet omkring 110 kørere, fordelt over alle klasserne. Der er i skrivende stund, kort før klokken 10:00 cirka 25 grader, og høj sol, og så lover de endda helt op til 30 grader, med mulighed for tordenbyger. Vi håber naturligvis at de byger holder sig væk herfra, indtil det hele er overstået, men det er der jo ingen, der ved. Klokken 11:00 der køres dagens første heat, og herefter er der en pause, så flagdommerne kan tanke depoterne op, og så kører vi videre.

Doping Kontrol

Vi havde lige ramt klubhuset, da dagens dommer kom ind af bagvejen, og så skulle han bruge et vidne, da der er doping kontrol, til dagens løb. Da dommeren havde fundet dette, så bad vi ham om en samtale senere på dagen, og da han fik at vide, at vi bare er en harmløs og måske lidt nysgerrig journalist, der lige var på stedet, formentlig på det forkerte tidspunkt, så måtte han dog trække på smilebåndet. Vi må se om den kan klemmes igennem, senere på dagen, men selve resultaterne og kørerne, kommer vi ikke nærmere ind på.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: MX Nord Cup 2023, Hadsund Motor Klub
Artikel foto: MX Nord Cup 2023, Hadsund Motor Klub
Artikel foto: MX Nord Cup 2023, Hadsund Motor Klub

Video og Billeder

Vi poster som vanligt lidt på vores tilknyttede Instagram @Crossbladet.dk hvor der både vil være billeder, og korte video, som du måske tidligere har set. Vi tager også en stak billeder fra hele dagen, og dem samlet vi i et eller flere album, når vi rammer kontoret senere på dagen.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk