Motocross Nyheder

Flere baner er blevet bygget om, frem mod 2024 sæsonens opstart

Lindknud Motocross Klub, Klubløb 2023, MX, Motocross, DMCU, Motocross Nyheder, MX Nyheder, Crossbladet.dk
Artikel foto: Lindknud Motocross Klub

Nogle baner har lavet væsentligt om på banerne, frem mod sæsonopstarten i 2024, og det glæder vi os til at se.

Der er formentlig flere end de to 2-3 stykker vi kender til, der har lavet om på deres baner, rundt omkring i Danmark, hvor nogle har lavet meget om, og hvor nogle har laver mindre, men pænt fede ændringer. Lindknud Motocross Klub (artikel foto) har haft de helt store maskiner i gang, sammen med deres mange dejlige medlemmer, og her er ændringerne så store, at vi simpelthen skal på besøg inden længe, for at forstå hvad de har lavet om, og hvordan det egentligt ser ud lige nu.

Vestjysk Motocross Club, Korskroen

En tand længere mod Syd, hos Vestjysk Motocross Club, også kendt som Korskroen, har de også været godt i gang med en masse store maskiner, hvor en stor del af ændringerne (som vi har forstået det) er blevet lavet “ude bagved” hvor den store sandkasse også er. Også dette kræver et besøg, for at forstå hvad der er sket, for det er også nogle større ændringer, deres mange frivillige har haft gang i. Specielt denne bane, håber vi, og formentlig mange andre, at den når at åbne for en træning, inden deres DMU åbningsløb 9. marts 2024, men det er jo lige for alle, hvis man ikke når at prøve banen.

Kolding Motocross Klub

Her er der også lavet ændringer, men ikke så store igen, men det er også noget mange allerede har prøvet at køre på. Der er fjernet et mindre hop, i svingsektionen op mod klubhuset, og tilføjet et kæmpe og super fedt hop, lige til højre for startområdet, som vi har flere billeder af.

Vi nærmer os åbningen

Flere og flere baner har luret af dagen til tiltaget med omkring 2,5 time, så man kan åbne for træningen på hverdage, om eftermiddagen, så det er muligt at træne. Vi melder os også mere eller mindre klar, så vi kan komme ud snuse lidt til det hele igen, og se hvad der er kommet af ændringer rundt omkring, og den næstkommende lørdag, ser faktisk ret god ud.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk