Motocross Nyheder

Første afdeling af MX Nord Cup 2024 er aflyst grundet meget vand

Mini Crosser, Fredskov Banen, Møldrup Motor Klub, Motocross, MX, MX Nyheder, Motocross Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Fredskov Banen i Møldrup (65cc Starten)

Lørdag 6. April 2024 skulle første afdeling af MX Nord Cup 2024 køres i Møldrup, men det meget nedbør har sat en stopper for det, og derfor er løbet blevet aflyst.

For en lille uge siden kunne vi fortælle at over 70 kørere var tilmeldt løbet i Møldrup, der sidenhen var vokset til den gode side af 125, men vejret var desværre ikke på deres side. Der er kommet store mængder vand i Danmark igen, og der er mere på vej, så selvom et skarpt team har knoklet med banen, så kunne det desværre ikke reddes i den grad, at det var forsvarligt at gennemføre.

Mange baner er ramt

Der er rigtigt mange baner, der er ramt af dette dumme vejr, her i starten af april måned 2024, hvor enkelte dog havde åbent onsdag aften. Til den kommende weekend, faktisk på dagen hvor løbet skulle have været afviklet i Møldrup, der vender tørvejret tilbage, og fornuftige varmegrader. Det er naturligvis ikke nogen hjælp for Møldrup klubben, men vi kan da håbe at det er bedre tider.

Aflysningen af MX Nord Cup 2024

Møldrup Motor Klub har lavet et opslag på deres tilknyttede Facebook side, med yderligere information, og her kan de se mere omkring aflysningen. Du finder siden her

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk