Motocross Nyheder

Gid der fandtes sådan en indendørs MX bane i Danmark

Artikel foto: Route 62 MX Indoor – Screenshot fra Youtube RM222

Der har været snak om at lave et stort indendørs anlæg, i Danmark, der desværre ikke er blevet til andet end snak, men her kan du se hvad vi mangler i vores lille land.

USA, Stor, Større, Størst, man kan da håbe at de sender den gode Peter Ingemann afsted til USA, og kigge lidt på deres MX Indoor baner, for det er jo altid bare lidt større på de kanter. Det er blevet indendørs sæson i USA, og i Ohio, der har de lige præcis det, som vi mangler i Danmark.

Route 62 MX

Dette er et kæmpe område, med baner både udenfor, og indenfor, hvor specielt deres indendørs område fangede vores interesse, da flere video pludselig kom bragende forbi os. Der er blandt andet to stor udendørsbaner, og en børne bane, og så deres kæmpe indendørshal, som man kan se på artikel foto, og på en video, vi har indsat lidt længere nede i artiklen.

Route 62 MX Indoor

Deres kæmpe store hal, benyttes året rundt, men om vinteren, gør de endnu mere ud af det, og har mere aktivitet, som de skriver på deres hjemmeside om banerne.

Kom nu Danmark

Vi burde jo have sådan en hal i Danmark, også velvidende at det formentlig koster en god pose penge, at lave, udover der lige er en masse miljøkrav, og tilladelser, der skal på plads.

Der findes en mindre indendørs bane ved Herning, men er langt fra den størrelse vi tænker på, da det kun er for de mindste maskiner. Tilbage i oktober måned 2021, der skrev TVMIDTVEST en artikel om familien Djernis-Nielsen, der ville lave Europas største indendørs bane for motocross kørere, og den skulle stå færdig i 2022, i følge artiklen. Men her sidst i 2023, er byggeriet endnu ikke kommet i gang, og vi har uden held, fået noget information omkring dette, men det lyder som om at det fortsat er noget, man vil bygge, selvom det ligger lidt længere ude i fremtiden.

Video fra Route 62 MX Indoor

Vi har fundet en video fra fra 2023 åbningen, på Youtube kanalen RM222, som du kan se herunder. Her kan man se både banen, og den super fede hal, som de har til rådighed.

Du kan se mange flere fede video og billeder på deres Facebook side – Rt62mx

Kunne være fedt, der kom sådan et sted i Danmark..


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk