Motocross Nyheder

Hadsund kørerne Emil og Aksel er med på Crosslejren i Lindknud

Artikel foto: Emil Timm og Aksel Kugelmann

Der er kørere med fra hele landet i Lindknud, til deres crosslejr 2023, og to af dem er fra talentholdet i Hadsund Motorklub.

Hadsund Motorklub har for nylig stiftet et talenthold, hvor de får teamstøtte til, og det er stadig så nyt, at der ikke er kommet noget online omkring det, så vi kan ikke henvise til det endnu. Men vi ved at der er 5-6 kørere på dette hold, og to af dem er ude at vise flaget på crosslejren i Lindknud.

Emil Timm

Til venstre på artikel foto, med 367, er den 14årige Emil Timm fra Frederikshavn, der blev medlem i Hadsund her i 2023, og er den del af dette nye talenthold. Emil har kørt motocross siden han var 3-4år, så han har allerede i denne unge alder, en del erfaring med sporten.

Aksel Kugelmann

Til højre på artikel foto, med 475, er den 13årige Aksel Kugelmann, der har kørt motocross i cirka 4år, og har alle dage haft hjemmebane i Hadsund Motorklub. Trods sin “korte tid” med Motocross, så er han kommet godt efter det, og har helt styr på sporten.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Emil Timm og Aksel Kugelmann
Artikel foto: Emil Timm og Aksel Kugelmann

Har begge fået noget godt ud af crosslejren

Hadsund banen er som mange ved, en noget sandet bane, der kan have lange huller, og selvom det er lidt det samme her i Lindknud, så er det alligevel ret anderledes. Det er en sort, tung, bane, der har mere kartoffeljord, end sand, og hullerne er lidt anderledes. Det nævnte begge, uafhængigt af hinanden, da vi snakkede med dem, at der hvor de har fået mest ud af træningen, er i de kære huller, og hvor man skulle hoppe over nogle af dem, og ind i nogle sving.

Få ord kan betyde, noget er rigtigt godt

Når Nordjyder siger at noget er godt, med ganske få ord, så er det godt, som i rigtigt godt (har vi lært). Så når sådan et par unge gutter, siger de har lært noget med de huller, så har de altså fået en del ud af det. Det bliver spændende af følge de to, der repræsenterer Hadsund Motorklub, her på crosslejren i Lindknud, samt de andre, der er med på dette talenthold, i fremtiden.

Det holder vi naturligvis øje med, og så snart der kommer noget information online, omkring denne talentudvikling i Hadsund, så skriver vi også om det.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk