Begivenheder

Hampen MX afholder træningsweekend 13+14. April

Hampen Motocross Klub, Hampen MX, Motocross, MX, Klubmesterskab, Motocross Nyheder, Crossbladet.dk, MX Nyheder
Artikel foto: Klubmesterskab 2023, Hampen Motocross Klub

For små penge kan du komme med til en træningsweekend hos Hampen MX, hvor der vil være to MX Trænere begge dage.

En af de mindre DMCU MX Klubber, Hampen MX afholder den kommende weekend, lørdag 13. april, og søndag 14. april 2024, en træningsweekend, hvor man kan deltage for små penge. Hampen MX er i en rivende udvikling, hvor der er kommet flere kræfter til, hvor de rigtigt gerne vil denne herlige sportsgren, og det fornemmer man med det samme, at man lander på stedet.

Mads Rasmussen og Nikolaj Vels

Det er to kendte navne i Dansk Motocross, der skal dele ud af deres viden, hos Hampen MX, til deres træningsweekend, og vi har oplevet Mads Rasmussen, og hans fantastiske energi, og dette udgør bare 50% af denne trænings-duo, hvor vi ikke kender så meget til Nikolaj Vels, men har hørt gennem vores kilder, at han spiller rigtigt godt sammen med Mads, så det er helt perfekt.

Mads Rasmussen, Team MX-Life, Team træning, MX Træning, MX, Motocross, Crossbladet.dk , MX Nyheder, Motocross Billeder, MX Video
Artikel foto: Mads Rasmussen i løb

Der er et midlertidigt program på siden, men Mads Rasmussen finpudser denne del, i denne uge, fortalte han kort, da vi lige fangede ham på mobilen søndag formiddag.

Få ledige pladser

Med under en uge til opstart, af denne træningsweekend hos Hampen MX, så er der en håndfuld pladser tilbage, hvor maks deltagerantal vil være på 28 kørere, så de får en optimale opmærksomhed. Tilmeldingsfristen er onsdag 10. april 2024, så du kan stadig nå at sikre dig en plads.

Se mere information på siden her

Tilmeldte kørere lige nu

Artikel foto: Screenshot fra Hampen MX, med tilmeldte

Spørgsmål til eventet

Prøv eventuelt en besked på deres Facebook side HER

God fornøjelse.

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk