Motocross Nyheder

Hampen MX har virkelig fået lavet to fede baner til DAM 1, 2024

Artikel foto: Hampen MX, Maxi starten 2024

Søndag opdagede vi at Hampen MX har smidt en masse timer i begge banerne, altså en uge før første afdeling af DAM 2024 skal køres, så derfor har vi været en tur forbi, og kigge.

Vi har heldigvis ikke så langt til Hampen MX, fra kontoret, men havde der været en time, eller mere, så havde det nu nok lokket os afsted alligevel, for der var sket en stor forandring. Vi har været forbi hos Hampen MX flere gange, siden vi åbnede crossbladet, men vi har aldrig set området derude, trimmet så meget, som det er i skrivende stund, og med to, så fede baner.

Begge baner er utroligt faste

Da vi stod og kiggede på banerne, fra taget af deres klubhus, og lavede denne video (klik på link), så tænkte vi at den så lidt blød ud, for det kan den nemlig være. Udover det, så kom der nogle hidsige tordenbyger søndag, men det, og måden banen var gjort klar på, så passede det bare perfekt sammen. Begge baner er nemlig, utroligt nok super faste, og næsten hårde at trave rundt på, hvor vi vil sige at banerne i skrivende stund, er 95% klar, med ganske få bløder steder.

Kendere ved, det kan støve

Dem der så kender til Hampen MX, ved også at den kan støve helt vildt, men lige nu har de rent faktisk fået en hjælpende hånd af vejrguderne, og skal nu “bare” sørge for at holde banerne fugtige. Hvis de får begge baner vandet frem mod første afdeling af DAM 1, lørdag 4. maj 2024, så er der gode chancer for at det ikke støver nær så meget, og de forbliver perfekte.

Der bliver super flot vejr hele ugen, med varmegrader op til 22c, specielt midt i Jylland, og lidt køligere mod weekenden, uden at blive alt for koldt. (perfekt). Det luftede ret godt denne mandag, hvor vi var forbi, så vi håber at de holder den nogenlunde våd, frem mod opstart.

Som forvandlet

Området er som forvandlet, også banerne, hvor der er blevet smidt en masse timer i at tilpasse det hele, og det tager vi sgu hatten af for. Der er endda også blevet ryddet op på vaskepladsen, og så står hele ryttergården, eller parkeringsområdet, som en flot grøn plæne, fyldt med mælkebøtter.

Hvis man skal deltage i Dansk Amatør Mesterskab (DAM) her i den kommende weekend, så kan man altså godt begynde at glæde sig, for det bliver en fed dag.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Hop på Maxi banen
Artikel foto: Starten på den lille bane

Lige nu er 124 kørere tilmeldt

Den første Type A tilmelding lokkede 111 kørere til sig, mens der i skrivende stund er 13 på listen af Type B tilmeldte, hvor det koster en sjat mere. Denne tilmeldingsmulighed er åben frem til torsdag 2. maj 2024, og der er også masser af plads til dig. Tilmeld dig online her

(Der står på siden, at det er DAM 2, men det var det også, indtil Grenaa flyttede deres).

Programmet er også klar

Det er altså heller ikke særligt ofte, at man ser et program online til et event, en uge før det skal afvikles, så der er altså kommet andre boller på suppen, hos Hampen MX. Der er lagt et program online, hvor du kan se en masse nyttigt information. Se programmet her (PDF).

Hvis du mangler mere at vide, så kan du også finde dem på Facebook HER

Track Walk – Billeder af begge baner

Vi har naturligvis husket at tage billeder af begge baner, og de kommer online lidt senere, på vores tilknyttede Facebook side. Se billeder fra Track Walk lille + stor bane

Det er altså fedt at have så meget klar, så længe får et event, og kan gå og nusse, samt vedligeholde det hele, inden man skal i gang. Godt arbejde.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk