Motocross Nyheder

Han Herred Motorklub er som forvandlet, siden første besøg

Artikel foto: Han Herred Motorklub 2023

Der er sket ting og sager i Han Herred Motorklub, siden vores første besøg i sommerferien, til deres cross camp 2023.

Siden crossbladet kom online, har vi hørt en masse om Han Herred Motorklub, og at de havde et kæmpe, og super lækkert område, så det var en af grundende til at vi lige smuttede fra lejren i Aalborg, i sommers, for at besøge dem heroppe et par timer, på deres cross camp.

Lidt tilgroet

Vi kom på besøg første gang, hvor alle havde sommerferie, og selve banen var lejet ud, og her blev vi mødt at meget langt græs, stort set over det hele. Det er jo hvad det er, for banen var virkelig god, på trods af en del vand, men sådan er det Danske sommervejr jo. Det stod ikke knivskarpt og trimmet, som vi havde hørt, men tænkte de nu nok skulle komme efter det, og det skal vi da lige love for, at de er efterfølgende. Allerede ved vores sidste besøg, til deres klubmesterskab, var de så små i gang, men her frem mod Westcoast MX Cup 2023, har de virkelig fået sat de mange frivillige i arbejde, og uden alle dem, så var der ikke meget ræs i Danmark.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Han Herred Motorklub 2023
Artikel foto: Han Herred Motorklub 2023
Artikel foto: Han Herred Motorklub 2023

Alt er trimmet og står knivskarpt

Vi kunne allerede se på deres tilknyttede Facebook side, at de virkelig har knoklet, for at det hele skulle være perfekt, og nu er vi der, og har det billede, og indtryk, som de mange kørere har fortalt os. Banen var som en motorvej, og stod (og gør det stadig) knivskarp, og hele området omkring er trimmet. Selv nede i vente zonen, er det helt clean, og endda lavet et par småting, der gør at det er perfekt. Det er sgu en fornøjelse at se, når de mange frivillige træder til, og får alt dette klaret, og tænk lige på hvor mange timer, som de har brugt på dette, så man kan komme og have en fed dag. Husk at rose klubberne, og deres frivillige, for det kæmpe arbejde, de laver, der kommer helt sikkert tilbage, til en selv, i sidste ende.

Det er en fornøjelse, og nu skal vi ud og se noget ræs….


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk