Annonce

Har du husket at sige tak til dem der støtter op omkring din sport

Denne artikel indeholder annoncørbetalt indhold

Artikel foto: Anders fra SOS Racing Parts, med takkeplade

SOS Racing Parts kan skabe en masse fede ting, til dig og din sportsgren, og en af dem er en takkeplade til dem der støtter op om dig, og din sportsgren, uanset hvad du kører.

Der er mange forskellige måder at sige tak for opbakningen på, når en sæson er overstået, eller bare fordi, du er glad for dem der støtter op om dig, og din sportsgren. En af måderne kan være en takkeplade, som du se Anders fra SOS Racing Parts (artikel foto) stå med, og den siger ofte, mere end ord. Der er mange forskellige måder det kan laves på, men er i bund og grund ret enkelt, og billigt.

Priser fra 249kr

SOS Racing Parts giver dig nu muligheden for at bestille takkeplader, hvor du kan tilføje dit eget billede sammen med en kort takke tekst. Uanset om du kører på GasGas, Yamaha, KTM, Husqvarna eller et andet mærke, har de plader til dig, og det kan eksempelvis være som Viktor Dam #861 du kan se på de indsatte billeder herunder, der netop har fået dem lavet her efter 2023 sæsonen.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Takkeplade fra Viktor Dam
Artikel foto: Takkeplade fra Viktor Dam

Mange forskellige

Når man kigger på siden hos SOS Racing Parts, i deres online shop, så kan man se en masse forskellige muligheder, men hvis du ikke kan bestemme dig, eller har brug for hjælp, så kan du altid kontakte dem, og så hjælper de dig videre, så du får det lige som du ønsker dig.

Overblikket af Takkeplader

Du kan se dem alle på siden her og hvis du har brug for hjælp, så kan du kontakte SOS Racing Parts i Silkeborg, på deres mail der hedder – info@sosracingparts.dk

Online shoppen har åbent døgnet rundt.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk