Motocross Nyheder

Her kan du finde frem til alle billeder fra LMCK Crosslejr 2023

Artikel foto: LMCK Crosslejr 2023

Crossbladet er på besøg hos LMCK Crosslejr 2023, og da vi er her et par dage, så tager vi også mange billeder, som du kan se.

Vi bliver hos LMCK Crosslejr 2023, til i hvert fald torsdag, hvor træningslejren stopper, eller det vil sige, det gør den faktisk ikke helt, for der skal køres noget enduro om fredagen også. Om vi bliver hernede så lang tid, det ved vi ikke endnu, men det tager vi til den tid. Vi kommer til at poste mange billeder på vores Facebook side, og de samles i et album, du kan finde vej til, lidt længere nede.

Over 500 billeder online lige nu

Der er mange ting at tage billeder af på sådan en crosslejr, og i skrivende stund, onsdag 12. Juli 2023, har vi lagt over 500 billeder, i det samlede album. Vi smider dem online i takt med vi har taget dem, eller brugt dem til artiklerne, og dem kan du hele tiden finde frem til.

Kom til vores album

Du kan se alle vores album her og komme direkte til vores album fra LMCK Crosslejr 2023 her – Vi poster også noget på den tilknyttede instagram @crossbladet.dk alt efter vejr, og vind.

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk