Motocross Nyheder

Her kan du se alle resultaterne fra Triple Crown Pokalløb 2024

Artikel foto: Samlet fra 50 Auto Pro

Lørdag 23 marts 2024 blev der kørt Triple Crown Pokalløb hos Mols Cross Club, og her var der en masse spænde ræs.

Der er ingen tvivl om, at når der køres Triple Crown Pokalløb, hos Mols Cross Club, så er det børnenes fest, for det er her det hele starter, og de skal altså have sig en god oplevelse med på vejen. Her i denne artikel kan du finde vej til resultaterne fra Mols, i begge klasserne, hvor du på artikel foto, blandt andet kan se Melia Ilkær på tredjepladsen, og det var hendes første gang på et podie.

Tre klasser på lille bane

Der var tre klasser (faktisk fire) hvor to af dem blev slået sammen. Herunder kan du finde vej til resultaterne, hos speedhive, fra den lille bane på Mols. Se resultaterne her

E & S dominans

Der var utroligt mange kørere fra Engine and Suspension, vi mener at Martin sagde at der var 26 kørere, bare til dette løb på Mols, og de havde en fest. Specielt i A-Open, hvor Bjerregaard og Bech kørte stabilt hurtigt i alle heat, men Bjerregaard var bare en tand hurtigere end alle andre.

Artikel foto: Top 3 A-Open

Der blev på begge baner kørt to heat, og et super heat, og Bjerregaard gjorde rent bord, i alle tre heat, og ikke nok med at han tog starten, lave holeshot (der ikke var der), så holdte han også førringen hjem i alle tre heat, så den fortrinsvise unge mand, er i god form.

Se resultaterne fra Maxi her

Tillykke til alle kørerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk