Motocross Nyheder

Herning Motocross åbner op for fri træning lørdag eftermiddag

Uhre Motorsportscenter, Uhre Banen, Motocross, MX, Motocross Nyheder,
Artikel foto: Lukket låge, Hems

Der har været stor efterspørgsel på, om Herning Motocross åbnede op for fri træning efter deres påskelejr 2024.

Vi manglede lige en bekræftelse på, om de de havde fundet sig en træningsleder, der kunne tage vagten på Uhre lørdag eftermiddag, når påskelejren var overstået, og det var grunden til, at vi ikke lige kunne melde klar fredag, hvor rigtigt mange spurgte spurgte os, i og med vi er her. Men nu har vi altså gode nyheder, hvis man gerne vil ud og træne på nogle smadrede baner på Uhre.

Lørdagstræning for alle.

Den fungerende formand Malou Trige (indtil bestyrelsesmødet) har bekræftet overfor crossbladet, at de holder åben for alle, lørdag 30. marts 2024, fra klokken cirka 14:00, og til 17:00. Det kan blive lidt før, men hvis vi siger cirka 14:00, så har vi ikke lovet for meget, og der kan jo komme forskubbelser i forbindelse med påskelejren. Her kan alle komme og træne på deres baner, hvor der med garanti vil være nogle huller og spor, at hygge sig med. Klubben har trukket banerne over hver aften, til denne lejr, men der kommer helt sikkert masser af huller og spor, efter dagens sidste omgang træning.

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk