Motocross Nyheder

Herning Motocross mangler hjælpere til Supercross 2024

Artikel foto: Hjælpere fra HEMS, til Supercross 2023 – Privatfoto

Supercross 2024 er lige om hjørnet, og her skal der gøres en masse ting klar, og her mangler Herning Motocross hjælpere.

Det er Herning Motocross (Uhre) der står for at hjælpe med forberedelserne til Supercross 2024, men de mangler stadig nogle hænder til dette. Herning Motocross har spurgt om vi ikke ville hjælpe med at dele budskabet, og det vil vi naturligvis gerne, og lidt længere nede i artiklen finder du mere information omkring dette, og ikke mindst hvem du skal kontakte, for at komme med.

Supercross 2024

Herning Motocross skriver…

Hvis man hjælper til fredag og lørdag, får man en billet til motorshowet 2024

Vi mangler lige de sidste hjælpere til årets fedeste hjælpertjans til Supercross 2024.

  • Vil du med på holdet?
  • Vi sørger for grundig instruktion og forplejning.
  • Tilmeldings info nederst
Forberedelserne er i fuld gang til Supercross 2024. Det hele går løs d 2. Og 3. Februar 2024 i Jyske Bank Boxen. Herning motocross står for dele af forberedelserne torsdagen op til, samt selve løbsafviklingen fredag og lørdag. Det er før lykkedes os at samle et helt fantastisk team. Det tror vi på, at vi kan gøre igen med jeres hjælp! Torsdag eftermiddag/aften får vi brug for hjælp til gøre klar. Fredag og lørdag går det løs med selve løbet. Her har vi brug for mange hjælpere, så tag gerne en ven med! (man behøver ikke være medlem af klubben). Opgaverne er mange, så der vil være noget for alle. Man skal dog være min. 16 år for at kunne være på banen.

Kontakt

Tilmelding er på sms til Tina eller Malou
Husk at oplys navn, mail, hvilke dage man kan hjælpe, samt trøje str.
Tina Eilenberger: 50559695
Malou Trige: 23710054
Se også opslaget i deres Facebook Gruppe Her

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk