Motocross Nyheder

Holstebro Moto Cross Club havde søndag klubmesterskab finaler

Artikel foto: Klub VM 2023 Finaler hos Holstebro Moto Cross Club

Søndag nåede vi også en tur omkring Holstebro Moto Cross Club, der havde finaler af deres klubmesterskab 2023.

Gennem den seneste uges tid, har rigtigt mange kørere, spurgt om crossbladet ikke kom på besøg hos Holstebro Moto Cross Club, søndag, til deres klubmesterskaber. De havde glemt en vigtig detalje, nemlig at det var finalerne, der skulle køres, men det fik vi heldigvis opsnappet i tide.

Søndag middag ramte vi Troldkjærbanen

Det passede jo perfekt ind i dagens plan, også selvom vi burde have været til fødselsdag, men fødselaren havde godkendt, at vi tog til ræs, nu der var så meget spændende at byde på. Troldkjærbanen var jo kun 15 minutter fra dagens første stop, så vi sendte en besked til formanden, og kørte afsted mod deres klubmesterskaber. Vi ankom til dagens første Maxi heat, der også var det sidste heat, af i alt to runder, så vi havde god mulighed for at komme lidt rundt i alle klasserne, og tage lidt billeder, som du kan finde vej til, lidt længere nede i artiklen.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klub VM 2023 Finaler hos Holstebro Moto Cross Club
Artikel foto: Klub VM 2023 Finaler hos Holstebro Moto Cross Club
Artikel foto: Klub VM 2023 Finaler hos Holstebro Moto Cross Club

Flot fremmøde

Det var som at træde ind på en festplads, som altid hos klubben i Holstebro, hvor musikken bragede ud af de to store højtalere, oppe ved tidtagerhuset. Det var flot vejr, og godkendt fremmøde, selvom der var lidt huller i nogle af klasserne. Der var en fed stemning i ryttergården, og rundt omkring på banen, hvor der var en masse ræs, både på Micro og Maxi banerne.

Pokaler hører der til

Nu var det jo finaler, så derfor skulle der også deles pokaler ud, og dette har vi naturligvis også taget en stak billeder af, hvor formanden (Linette) igen fik hevet nogle ildsjæle op på skamlen, samt trukket en vinder af et medlemskab af klubben.

Resultaterne

Du kan se den endelige stilling her

Billeder og Video

Vi har som vanligt lagt lidt online på den tilknyttede Instagram profil, og det kan du finde vej til herunder. Du kan også se dagens billeder fra finalerne, i et album på den tilknyttede Facebook side. Du kan se albummet her

Instagram:

Video med Maxi start

Billede 1

Billede 2

Det var en fed dag, og vi glæder os allerede til næste gang.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk