Motocross Nyheder

Hvor er den fedeste bane som crossbladet har besøgt i 2023

Kolding Motocross Klub, Træningscamp 2023, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Lørdag af Træningscamp 2023, i Kolding

Midt på sommeren besluttede vi os for at vi ville udnævne den fedeste bane, som vi havde besøgt i 2023, ud fra vores oplevelser, men det er altså lidt sværere, end først antaget.

Vi endte ud med at få besøgt lige omkring 25 baner i den første sæson, uden nogen egentlig plan, for vi skulle bare besøge så mange som muligt, og en del af vores favorit baner fra de unge dage. Vi har besøgt nye baner, der ikke fandtes i den tid, mens andre er blevet bygget om, hvor vi kun kan kende noget af dem, eller meget lidt, fordi andet baner, har betydet mere for os. Det betyder langt fra, at de er dårligere end andre, men som du nok godt ved, så har man en speciel oplevelse på en bane, eller i en klub, og det er noget man husker alle dage, og er noget man læner sig op af.

Vi kan ikke udnævne en vinder

Alle er vindere i vores øjne, også selvom der lige er et par baner, der virkelig har hevet i os, med ønsket om at sidde på en maskine, og bare fyre den af igen, men vi har trods alt selverkendelse nok til at vide, at det ikke rigtige kan lade sig gøre på nuværende tidspunkt, for vi ved jo godt hvad det kræver at køre, og her er vi langt fra, men lysten har bestemt været der.

Solbjergbanen Mors

Her fik vi kuldegysninger med det samme, vi ramte indkørslen, for denne bane har alle dage, betydet noget specielt, for den er så vild, med deres bakker, og hop. Den eneste ændring vi kunne se, var starten, der tidligere gik på tværs, og op mod vindmøllen, og var ikke nær så kort, som den er i dag. Ellers lignede det meste sig selv, hvor man jo nok mest hæfter sig ved de fede bakker, der er på banen, og ikke ser de andre få ændringer der er på selve banen, for den er så fed.

Kolding

Denne var en ny, og meget positiv oplevelse for os, for den har også noget med de kære bakker og hop, som på Mors, bare på en anden måde. Her nev det sgu i os (undskyld sproget), men på den første tur, vi traskede rundt ude på banen, der kom vi til at tænke, kan det mon lade sig gøre, kan man vende tilbage, bare så man lige kan prøve den her os. Ja det kan det, men igen, så kom selverkendelsen så venligt til os, og en lille stemme fortalte, at der virkelig var lang vej dertil.

Måske en dag, hvem ved..

Mols

Da vi var aktive i sporten, var vi sponsoreret af Basballe Crosscenter, og de sødeste mennesker Peter og Merete, som vi brugte virkelig meget tid sammen med, blandt andet på nogle super fede ture til Bornholm. Banen, stedet og bare området, er noget som er printet dybt ind i hukommelsen, og menneskerne “derude” er lige så venlige, den dag i dag, som den gang. Der kom virkelig mange gode minder tilbage, ved vores besøg derude, og det vil der fortsat komme, ved de kommende besøg. Selve banen kunne vi ikke helt kende på samme måde, som mange andre, udover en masse sand, lange arme, men sådan er det jo på de kanter.

Mange fede DMCU Baner

Det er jo helt nyt for os, at bevæge os rundt på banerne i DMCU, for i de unge dage, som DMU rytter, fik vi jo sådan lidt skjult at vide, at dem skulle man holde sig fra. Det er jo en kæmpe fejl, at sige sådan til børn og unge, for de kan virkelig os en masse fede ting, og har simpelthen været en befrielse, og super positiv oplevelse, at som voksen, selv at vælge, og komme på besøg.

Tag ud og oplev

Vores bedste bud, er at tage afsted, ud og oplev de mange baner i landet, der findes så mange fede steder, og personligheder. Hver enkelt bane, ryttergård, og menneskerne bag, kan noget helt specielt, og der er ikke to steder, der er ens. Vi har jo kun oplevet en brøkdel af de mange baner her i 2023, og glæder os ekstremt til at besøge baner på Sjælland i 2024, for her gemmer sig også nogle gode minder fra de unge dage, som vi ikke kan vente med at se tilbage på.

Vi ses ude på banerne…


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk