GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Hvor mange motocross baner har en hjertestarter tilgængelig

Artikel foto: Hjertestarter, ved Silkeborg Motor Sport

Der er ingen tvivl om at en hjertestarter er med til at redde liv, men hvor mange klubber og foreninger har en tilgængelig.

Ved vores besøg på Elling Banen ved Silkeborg, kunne vi med stor glæde se, at de har erhvervet sig en hjertestarter, der er sat op, så den er synlig. En hjertestarter er med til at redde liv, og det vil crossbladet gerne sætte fokus på, så man ved hvor man skal finde den, hvis uheldet er ude.

Vi har lavet en side, hvor der er en liste, med de steder, hvor vi ser en hjertestarter på landets motocross baner, som vi besøger, men du er også velkommen til at sende os en mail, enten hvis vi har overset den, eller ikke har været på besøg endnu, for det er en vigtig information.

Hjertestarter

Artikel foto: Hjertestarter ved Elling Banen, Silkeborg

Når man kommer ind af grusvejen hos Silkeborg Motor Sport, og skal vælge om man skal ned til Speedway banen (til højre), eller til venstre mod motocross banen. Den hjertestarter som vi så ved Elling Banen, hænger på deres maskinhal, som vist på billedet herover.

Skal i med på listen?

Så kig venligst på vores side der hedder hjertestarter, hvor du også kan se, hvordan jeres klub eller forening, kommer med på listen, med en kort forklaring om, hvor den er.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk