Motocross Nyheder

Indenfor en måned åbner landets mange klubber og foreninger

Uhre banen, Lørdagstræning, Herning Motocross, Crossbladet, MX, Motocross, Motocross Nyheder, MX Billeder,
Artikel foto: Lørdagstræning på Uhre 2023

Nu varer det ikke længe inden de mange klubber og foreninger med cross, åbner i Danmark, men vejret driller fortsat.

Vi skriver 13. februar 2024, og om under en måned, så skal årets første løb køres på korskroen, og inden da, bør rigtigt mange af landets klubber også have åbnet for en helt ny sæson. Vi er lige nu i uge 7, og denne uge byder igen på en masse vand, også sidst i ugen, frem mod den kommende weekend, der igen vil blive en gyser, hvis man sidder og drømmer om at komme ud at træne lidt.

Det niver lidt

Vi har været lidt ude, og haft en fornemmelse af, hvad der venter os her i 2024, og lige når man er kommet i første gear, så bliver man slået tilbage, grundet dårligt vejr. Det ser ud til at det fortsætter i noget tid endnu, men vi er godt nok spændte på hvordan det første løb, ja faktisk hvordan hele marts ender ud med at blive, for det er en lidt kedelig tendens med det dårlige vejr, på det sidste. Det niver godt og grundigt i os, at vi ikke har flere stabile weekender ude i landet, men det skal nok komme.

Uhre banen, Lørdagstræning, Herning Motocross, Crossbladet, MX, Motocross, Motocross Nyheder, MX Billeder,
Artikel foto: Lørdagstræning på Uhre 2023

Få træninger

Vi kan allerede nu se, at de kørere der gerne ville have nogle timer i systemet, inden sæsonen starter, ikke får det, så vi er noget spændte på at se, hvordan det ender ud. Kommer de så slet ikke ud at køre løb, før de har kørt et vis antal timer, eller kommer de med alligevel.

Vi skal snart til at have en stabil vejr periode, også hvis løbet på Korskroen 9. marts skal være en succes, men lidt mudder tager man aldrig skade af. Vi bliver dog låst lidt fast, hvis ikke det er tørvejr, så er der meget lidt vi kan lave fra selve banerne, så vi håber det bliver tørt og stabilt.

Vi ses ude på banerne.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk