GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Kan der overhovedet klemmes mere ræs ind i december 2023

Artikel foto: Nicolai Skovbjerg – Kolding i december 2023

Vi nærmer os årets afslutning, og kan der overhovedet klemmes mere ræs ind i programmet, og ja det kan der da.

Det er jo “kun” den 18. december 2023, og efter en weekend med masser af fed ræs på programmet, her hos crossbladet.dk, så sidder man allerede sådan en mandag, og tænker frem. For kan man lige klemme lidt mere ind, selvom der er under fjorten dage tilbage af dette år, og mon ikke det kan lade sig gøre, hvis vi altså lige har vejret på vores side, hvilket atter bliver en smule drilsk.

Lørdag 23 december

Den kommende lørdag, altså dagen før juleaften, er jo næsten en helt almindelig dag, og vi har hørt et par fugle synge om, at hvis der ikke kommer for meget regn, og vejret er godt på dagen, så kan der altså også blive åbnet op for lidt træning, hvis man er mellem de helt friske.

Hvem, hvad, hvor og hvornår, der har vi aftalt at snakke videre om, midt i ugen, for der kommer lidt ustadigt vejr forbi vores lille land, specielt fredag, med pænt meget blæsevejr, men igen, hvis ikke der kommer for meget vand, så er der gode muligheder for en lørdagstræning.

Artikel foto: December træning 2023 i Kolding

Mellem Jul og Nytår

Også her er der et par bolde i luften, hvor igen vejret har en finger med i spillet, men så snart vi kommer dertil, og ved meget mere, så enten skriver vi om det her på hjemmesiden, eller poster information på vores tilknyttede sociale medier, såsom Facebook og Instagram.

Vi er i hvert fald helt klar på mere..


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk