Motocross Nyheder

Kenneth Kaalund har mange spændende træningslejre i 2024

Kenneth Kaalund, KK Academy, MX Racing, Træning, MX, Motocross, MX Nyheder, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Træning med Kenneth Kaalund, KK Academy

Den gode Kenneth Kaalund er en mand der virkelig er om sig, og laver mange spændende ting, også i udlandet.

Sommeren 2024 planlægges i stor stil i hele landet, men også nogle af de mange andre tilbud, så deres børn, eller hele familien kan komme afsted, og opleve så meget som muligt, gennem en hel sæson. Kenneth Kaalund, ejer og driver KK Academy, og han er virkelig om sig, med en masse spændende ting, placeret rundt omkring i Danmark, udover hans mange ture til udlandet.

Fordelt over hele året

Hvis man hopper ind på KK Academy hjemmesiden, og kigger lidt nede på denne side, så kan man også se de mange forskellige events, som Kaalund har. Men det er jo ikke baren kaffeklub, der er træning, med gode muligheder for at blive endnu bedre til at køre motocross.

Elverum, Norge

Kenneth Kaalund har blandt andet en spændende sommercamp i Elverum, Norge i uge 30, hvor der dog er begrænset plads, med bare fem deltagere. Dette betyder også at man får endnu mere tid sammen med Kenneth Kaalund, og dermed kan få endnu mere ud af at deltage.

Kenneth Kaalund, Kolding Motocross Klub, MX Træning, Motocross, MX Artikler, Motocross Nyheder, Crossbladet, MX Billeder
Artikel foto: Kenneth Kaalund trænede i Kolding

Flere events

Når du kigger på denne side, hvor crossbladet henviser til turen i Norge, så kan man også ude i sidebaren, på hjemmesiden, se flere af de mange events, han afholder.

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk