Portræt

KK Academy trænede tirsdag aften hos Silkeborg Motor Sport

Artikel foto: Kenneth Kaalund, KK Academy

Tirsdag aften hvor crossbladet var omkring Elling banen hos Silkeborg Motor Sport, så dukkede KK Academy op og trænede.

Crossbladet havde snakket med Kenneth Kaalund for noget tid siden, og at vi skulle have lavet en artikel med ham, og hans arbejde med KK Academy. Vi har begge travlt, med hver vores ting, men tirsdag aften, der stødte vi på ham, og nogle kørere, meget tilfældigt hos Silkeborg Motor Sport.

Langt CV, gør dette muligt

Vi fangede Kenneth på telefonen torsdag formiddag, hvor vi fik lidt mere at høre om ham, og hans arbejde med de mange motocross kørere, som han har med på sine hold. Han er en meget bestemt ung mand, uden at være streng, og man kan hurtigt fornemme, at han virkelig går op det han laver. Kenneth har et langt cv, hvor hans baggrund gør det muligt, at lave det, som han laver den dag i dag, hvor han valgte at gå på fuld tid med arbejdet, fra nytår 2023. Kenneth spiller stadig selv en aktiv rolle i det Danske motocross miljø, hvor han kører med i A-DM, når altså helbredet tillader det.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træning med Kenneth Kaalund, KK Academy
Artikel foto: Træning med Kenneth Kaalund, KK Academy
Artikel foto: Træning med Kenneth Kaalund, KK Academy

Kom godt omkring kørerne på Elling Banen

Crossbladet var lidt over det hele denne tirsdag aften hos Silkeborg Motor Sport, og fulgte med på afstand, mens Kenneth trænede kørerne, der var med denne aften. Man kunne se at han ikke samlede alt for mange på en gang, og gav sig god tid til de ting, han gerne ville arbejde med. Nu skal han ikke fremstå som en person der er mega streng, men vi syntes han var ret disciplineret, i forhold til de andre, vi har set træne kørere i Danmark, igen uden de andre, skal lyde som om de var dårligere, det var bare anderledes, og lidt svært at forklare. (heldigvis ikke nogen der er ens).

Kenneth Kaalund tog sig god tid med dem alle, både Micro, Mini og Maxi, som var med denne aften, og det var ikke bare en hurtig besked, at nu skulle de gøre sådan, og sådan, og lod dem køre. Han gav sig god tid, til at forklare det budskab, som han gerne ville ud med, til køreren.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træning med Kenneth Kaalund, KK Academy
Artikel foto: Træning med Kenneth Kaalund, KK Academy
Artikel foto: Træning med Kenneth Kaalund, KK Academy

Træner kørerne i hele Europa

Da crossbladet mødte KK Academy på Elling Banen, var det bare en af rigtigt mange baner i Europa, hvor han træner sine hold. Altså de kører over det hele i Danmark, men også udenfor landets grænser, men dette, og meget mere, kan du læse om på hans hjemmeside, som du finder et link til, længere nede i artiklen. Når en kører køber en pakke hos KK Academy så får man 15 træningsdage med, udover en masse andet, men det er reelt 25 træningsdage, for så kan man få det til at passe sammen med hverdagen, og er ikke tvunget ud i noget fast, hvor man skal presse tingene igennem.

Det er et koncept som Kenneth har skabt, og fungerer rigtigt godt, og så får man også en bedre relation til køreren, man arbejder med, og denne kan lettere tilpasse sig.

Det var i hvert fald interessant at se, hvordan KK Academy træner, også selvom vi kun har set et brøkdel, at det kæmpe arbejde, som der laves inde, og på selve banerne.

Her finder du KK Academy

Du kan hoppe ind på hans hjemmeside, der hedder kkacademy.dk og her kan du læse mere om, hvordan du kan komme med på et hold, eller bare generelt omkring hans arbejde.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk