Motocross Nyheder

Kørerne var heldige med vejret torsdag hos Herning Motocross

Artikel foto: Emil Dissing

Torsdag aften åbnede Herning Motocross for træning, og her var kørerne utroligt heldige med vejret, og fik en god træning.

Onsdagen brugte vi på kontoret, da der igen var kommet meget vand, men torsdag aften måtte vi afsted igen, og tog chancen ved at trille på Uhre, hos Herning Motocross. Der var annonceret træning på Uhre fra 17:00 til 20:00, og der var igen kommet nogle saftige byger, og banerne var ikke jævnet efter lørdagens træning, så vi forventede faktisk ikke det vilde, men kunne da få en kop kaffe.

Fint fremmøde

Vi landede på Uhre kort før 17:00, og her var der et par biler med trailere, på vej ind af grusvejen, og i ryttergården var de første ved at pakke ud, så der var altså nogen der ville køre. Der var meget sort udover Herning, så vi frygtede lidt at det havde regnet, og at der ville komme meget mere, men det holdte sig altså indover Herning området, for der var tørvejr på Uhre.

Asger kom med kaffe

Vi er glade for kaffe, det kommer vist ikke bag på nogen, og vi kan godt li at drille, hvis ikke de har fået sat kaffen over, når vi lander på Uhre. Træningslederen kom dog hurtigt ud og fortalte at den var sat over, og at han denne gang også havde husket at tænde for den, så den var på vej. Vi stod og sludrede lidt med Lorenzen og Sveigaard, hvor Asger (træningslederen´s søn) kom med en kop kaffe til os, for de skulle ikke have på sig, at der ikke var kaffe på kanden 😀 (God service, Tak for det).

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Torsdagstræning på Uhre 2024
Artikel foto: Torsdagstræning på Uhre 2024
Artikel foto: Torsdagstræning på Uhre 2024

Tung og sporet bane

Maxi banen var tung og sporet, men hvis man gerne vil motocross, så er det bare op på jernhesten, og afsted på den smadrede bane, for det er altså god træning. Der var vel omkring fem 65ére denne aften på Maxi, og de havde det svært, men syntes det var fedt, og når de kan, så kan alle.

Ikke en eneste Quad

Det kom faktisk lidt bag på os, at der ikke var en eneste Quad, denne torsdag på Uhre, endda så tæt på næste afdeling af DM 2024, for det ville have været god træning.

Heldige med vejret

Der var faktisk et fint fremmøde på Uhre, torsdag aften, selvom der ikke var overfyldt, og kørerne var heldige med vejret. Vi troede længe, og mange gange, at der ville komme regn, for det trak godt nok op til det, men vi slap heldigvis. Det var først omkring klokken 19:40, at det begyndte at regne, ikke helt vildt, men nok til at det er træls at køre, så kørerne var heldige denne aften.

Video og Billeder

Instagram drillede os lidt denne aften, men vi nåede at få en enkelt video online, inden der gik nisse i den, men vi fik taget en stak billeder, der kommer online senere denne fredag.

Instagram:

Video – Step down

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

God fornøjelse, og tak for en hyggelig aften.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk