Motocross Nyheder

Kort aftenstræning på en nyjævnet Elling bane, tirsdag

Artikel foto: Tirsdagstræning, Silkeborg Motor Sport

Det blev en kort tur til Elling banen tirsdag aften, for nu er det slut med de længere ture, da lyset forsvinder tidligt.

Crossbladet kan desværre ikke komme ud på de længere hverdagsture mere, for vi går som mange ved, den forkerte tid i møde, og så bliver det tidligt lyst. Derfor endte vi på Elling banen tirsdag eftermiddag, for vi ankom derude kort efter 16:00, hvor Magnus Sjølander, var eneste kører i ryttergården. Der gik dog ikke længe, før der kom en god håndfuld mere, med flere blev det ikke til.

Nyjævnet bane

Elling banen havde fået sig en overhaling, så udover de nylige flotte hop, og sving, så var banen også blevet jævnet. Der var faktisk et okay flot vejr, denne tirsdag aften, men alt for lidt besøgende, men sådan er det jo, når træningen mere eller mindre stopper allerede klokken 19:00.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tirsdagstræning, Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Tirsdagstræning, Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Tirsdagstræning, Silkeborg Motor Sport

Billeder fra træningen

Vi fik skudt omkring 200 billeder denne tirsdag aften, men efter de var sorteret, så kunne vi ikke få mere end 87 online, i et samlet album på Facebook. Se alle billederne her

Havregryn og Kakaomælk

Magnus Sjølander er en travl mand, så han kom direkte fra arbejde denne tirsdag aften, og inden han skulle ud at køre, så skulle der lidt mad indenbords. Pludselig stod han og rodede med noget inde bag i bilen, og det var simpelthen 150g havgryn, overhældt med en liter kakao.

Det skal man spise, hvis man vil køre stærkt, sagde han. Se billede på Instagram her

Tak for en hyggelig aften.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk