Motocross Nyheder

Kraftigt uvejr aflyser DM afdeling af Classic Cross i Vordingborg

Aflyst, Uvejr, Skybrud, Kraftig regn, Dansk uvejr,
Artikel foto: Aflyst

Danmark er igen blevet ramt af et kraftigt uvejr, der desværre også medfører aflysninger flere steder, mens andre kan gennemføre, der planlagte begivenheder.

Sommeren i Danmark er desværre noget der vil blive husket, for noget helt andet, end de mange fede oplevelser, der naturligvis også have været nogle af, men også for at man må aflyse en masse fede events. Frem mod lørdag 26. august 2023, har endnu et uvejr ramt vores lille land, og denne gang er det gået udover DM Classic Cross i Vordingborg, hvor de har fået hele 50mm, på kort tid.

Skybrud smadrer alt

Der kommer enorme mængder vand på kort tid, og det kan de færreste baner altså klare, heller ikke selvom de kan “suge” meget, så kan de ikke følge med. Det kom faktisk lige bag på os, at der pludselig er dukket et så voldsomt uvejr op, og at det har givet så meget vand.

Mange timers arbejde

Vi tænker ikke så meget på kørerne, som på de frivillige, der har slidt og slæbt, for at gøre denne dag, så perfekt som muligt, for dem der skulle deltage i løbet. Det er naturligvis super ærgerligt for alle, også kørerne, men forestil dig lige alle de mange timer, og sene aftenstimer, der er brugt for at lave denne dag, så perfekt som muligt, og så bliver det hele smadret, af et skybrud.

Mange løb i skybrudslinjen

Der er mange løb, både med MX og Enduro, i denne vilde skybrudslinje, og ikke mindst træninger, som er i fare, og måske endda også er aflyst, eller kan blive det, uden vi har hørt det endnu. Så hold godt øje med informations siderne, såsom Facebook, hvor de formentlig vil opdatere.

VMCK

Du kan se aflysningen af DCC 2023 her hvor de har postet aflysningen.

Flere skybrud i Danmark

Det er langt fra ovre endnu, og ingen er sikre, hvilket er fortvivlende, for hvor rammer det, og hvor går det forbi, hvilket er svært at sige med sikkerhed. Det eneste man kan gøre er at følge godt med i nyhederne, hvor de nok skal holde dig opdateret, på bedste vis.

Vi kan dog se at der er en større risiko for flere skybrud i Danmark, denne lørdag 26. august 2023, hvor det i skrivende stund er i det Sønderjyske, men trækker op over Jylland. Vi holder vejret, og håber ikke det laver alt for meget skade.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk