GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Malias Lassen tilbage på cyklen efter et par måneders fravær

Artikel foto: Malias Lassen

Malias Lassen har været ud med en skade i omkring 2,5 måned, men nu er han atter tilbage på cyklen, og kan træne.

Crossbladet har lørdag 16. december 2023, været en tur på Uhre, hos Herning Motocross, og her møder vi som regel familien Lassen, men denne lørdag var en smule anderledes. For Malias Lassen (artikel foto) kom til skade i Aalborg, sidst på sæsonen, hvor han trykkede tre ribben, og har været ude i omkring 2,5 måned, men denne lørdag, der kom han endelig tilbage på cyklen.

Lignede ikke et langt fravær

Det lignede ikke, at Malias havde haft et langt fravær, for han kørte godt til, den tid vi kiggede med på Uhre, denne lørdag, men selvom alt ser fint ud, så kræver det nok lidt optræning igen. Malias nævnte til crossbladet at det var fedt at være tilbage, og det kunne man godt fornemme.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Malias Lassen
Artikel foto: Malias Lassen

Team Lassen er komplet

Nu kan søskendeparret Malika og Malias Lassen, atter komme ud og køre ræs sammen igen, hvilket formentlig har nevet lidt i Malias, de gange lillesøster har været afsted alene. Skader hører desværre også hjemme i denne sportsgren, men nu team Lassen altså komplet igen.

Se også: Video med blandt andet Malika og Malias på Instagram her

Det bliver spændende at følge med i 2024. Velkommen tilbage.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk