Motocross Nyheder

Mange dropper lørdagstræningen grundet for meget vand på banen

Elling Banen, Silkeborg Motor Sport, Motocross Nyheder, Motocross, MX,
Artikel foto: Elling Banen – Silkeborg Motor Sport (Motocross)

Det er lørdag, og dagen hvor crossbladet skulle ud og besøge en ny bane, men det bliver svært, da mange er lukket.

Crossbladet har en fin lille liste med klubber og baner, vi gerne vil besøge, og skrive om, som du måske allerede har set, men det bliver ret svært, lørdag 18. marts 2023. Vi havde planlagt at køre til Silkeborg Motor Sport, til deres store åbningsdag, og set frem til en omgang suppe, men fredag eftermiddag, der afblæste de sæson åbningen, grundet for meget vand på deres bane.

Mange er fulgt efter

Om det var Silkeborg, der først meldte op, eller om det var en helt femte, kommer ikke sagen ved, for vi kan bare se at det er samme tema, på en lang række baner i Jylland.

  • Silkeborg Motor Sport – (lukket for træning 18-3-2023)
  • Randers Motor Sport – (lukket for træning 18-3-2023)
  • Kolding Motocross Klub – (lukket for træning 18-3-2023)
  • Hampen Motocross Klub – (lukket for træning 18-3-2023)

Nogle har meldt banen klar

Hadsund Motorklub har meldt klar bane på deres tilknyttede Facebook side, men den er våd og tung, men vi har aftalt med Flemming Vad, at han skal være til stede, når vi kommer på besøg, og han er der, desværre ikke denne weekend. Uhre Banen har også åbent denne lørdag, og har efterfølgende generalforsamling, og da vi simpelthen skal have vores “fix” denne weekend, så kan det være stedet, hvor vi skal have kaffen. Der er endnu et par boblere, som vi afventer svar fra, så hvor vi lander, og hvad det bliver til denne lørdag, ja det skriver vi om senere, når vi har været en tur ude i det blå.

Vinter ræs

Nybøl banen ved Sønderborg, har noget vinterturnering denne weekend, eller i hvert fald lørdag, men vi har ikke kunne støve et program op, så den springer vi lige over, i denne omgang.

Kaffe på kanden

Vi må se, hvem der har kaffen klar denne lørdag, og hvor vi ender.

Fortsat god weekend.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk