Motocross Nyheder

Mange kørere fandt vej til Uhre banen for at træne torsdag aften

Artikel foto: Stor torsdagstræning på Uhre, 2023

Herning Motocross havde længe åbent for træning torsdag, og det samlede mange kørere fra hele landet, både MX og Quad.

Torsdag 10. august 2023, der åbnede Herning Motocross for træning allerede klokken 14:00, og helt frem til 20:00, så her så vi vores snit, til at komme lidt ud igen. Da vi ankom var der lige afsluttet elite-træning, og her blev enkelte kørere til den åbne træning, og vi vil skyde på at der maks var fem biler i ryttergården. Vi snakkede med Jacob Melgaard der var en smule lun på banen, men når de havde fået meget vand, så burde vi jo også, men her tog de fejl, for banen var næsten perfekt.

Fin bane samlede mange kørere

Vi var en tur ude på banen, og havde Melgaard med på video, så han lige kunne se banen, og her var de dog allerede på vej mod Uhre. Vi tog en snas billeder og postede på vores Facebook side, og de kommende to timer, der væltede det ind med kørere, også en del topkørere. Om det var vores opslag, der gjorde udslaget, det ved vi ikke, men banen var god, og åben, i modsætning til mange andre i denne uge, så det tiltrak naturligvis kørere der skulle holde formen ved lige.

Lang og fed dag på Uhre

Det så lidt sløjt ud i starten, men så var der lige tid til justere kaffen, der var blevet en anelse stærk, og det scorer man jo ikke point ved, når vi kommer forbi 🙂 Men ved 17.tiden var ryttergården oppe ved klubhuset godt fuld, og der var mange ud at køre, og så fløj tiden afsted.

Billeder og Video

Vi fik postet lidt på vores Instagram, som du kan finde vej til herunder.

Der er også lidt billeder på vores Facebook side – Se album her

Tak for en fed dag.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk