Portræt

Maya Ida Ravn er forfatter på pilotepisoden Pokal eller Hospital

Maya Ida Ravn, forfatter, Pokal eller Hospital, Aulum Cross Bane, MX, Quad, Motocross, TV-Serie, Crossbladet, MX Artikler, Motocross Nyheder
Artikel foto: Forfatter på Pokal eller Hospital, Maya Ida Ravn

Crossbladet har fået en snak med hovedforfatteren på pilotepisoden til Pokal eller Hospital, Maya Ida Ravn.

Maya Ida Ravn er 26år, og kommer fra København, men er netop vendt hjem, efter to år i Aarhus, hvor hun studerer på filmskolen Via Film and Transmedia. Det er en filmskole, hvor man gennem forløbet kommer gennem flere grene i branchen, sammen med de andre studerende, men Maya har fundet den sti hun skal ned af, og det er med storytelling. Maya har skrevet manuskriptet sammen med medforfatter Emil Skoda, og er en af de mange studerende, bag denne pilotepisode.

Fra idé til tekst

Producer Benjamin Sejberg fik idéen til at lave en serie i crossmiljøet og pitchede derefter mantraet, Pokal eller Hospital til Maya Ida Ravn, for hun ville være den perfekte til at skrive lige præcis denne historie, for hun havde lige det der skulle til, for at fortælle denne historie, med med et twist der fangede målgruppen.

Hvad er det for et miljø

Benjamin Sejbjerg samlede gruppen af de mange unge mennesker, der er med på dette fede projekt, og fortalte dem om ideen. Instruktør Simon Dalsgaard har faktisk også selv kørt cross i sine unge dage, hvilket gjorde ham til et ideelt bindeled mellem skuespillere og crosskørerne.

– Jeg måtte kontakte mine veninder, og fortælle at de skal opleve det, for at finde ud af hvor overvældende fedt det er.

Blæst bagover

Maya Ida Ravn, og resten af gruppen blev præsenteret for cross miljøet, og her blev de blæst bagover, for her fik de chancen for at komme ind i et miljø de aldrig har kendt til. Det er en stor familie uanset om man har en lille trailer eller en kæmpe lastbil, og det midtimellem, for her er der økonomisk ulighed, og alligevel er alle lige, uanset køn.

– Da jeg stod på banen og hørte lydene, kunne lugte maskinerne, så måtte jeg simpelthen fortælle det til mine veninder i København, og sige de skal opleve det, for at vide hvad det er, fortæller Maya videre i samtalen, da crossbladet fangede hende midt i hendes travle hverdag.

Vi kan fornemme i samtalen, at Maya blev fanget af det med det samme, for det med venskaberne, den store familie, fællesskabet, den mentale tilgang, var så overvældende, og her var der en spændende verden at skrive en historie ud fra, der skal laves til Pokal eller Hospital.

Målgruppen

Pokal eller Hospital skal ramme de 13 til 17årige drenge, for det er de sværeste at nå ind til, fortæller Maya Ida Ravn videre, og det er ikke bare noget hun bare har fundet på, det er statistikkerne der siger det. Måden man skal fange dem på, er med fiktion og masser af drama, hvilket har gjort at historien er lidt crazy, men det skal altså være der, for at man kan nå ind til dem. Men når det er så er sagt, så skal historien også fortælle at man kan tage nogle dårlige valg i livet, og forhåbentlig vise at man ikke nødvendigvis skal tage den vej, og derimod træffe, nogle bedre, og dermed rigtige beslutninger. Teaser: hovedpersonen Lucas vil gøre alt for at komme til Supercross, men skal lære af sine venner, at alt i verden ikke er en solosport.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Malias Lassen
Artikel foto: Forfatter på Pokal eller Hospital, Maya Ida Ravn
Artikel foto: Tristan Christensen

Visitkort

Pilotepisoden Pokal eller Hospital er et slags visitkort til medieverdenen, hvor de har muligheden for at vise, at man med få penge, og en masse dyrt udstyr, kan lave en fed serie. Her kan de vise deres færdigheder, hvor man laver noget super fedt, der fanger de unge mennesker gennem dette miljø. Ydermere så får denne crossverden også mere opmærksomhed, og det trænger den til.

– Vi håber at denne pilotepisode kan fange nogle interesserede i medieverdenen, der kan se at vi ved hvad vi laver, og smide en stor pose penge efter os, så vi kan lave en hel tv-serie med dette. Det er drømmen fortæller Maya videre, hvor vi også lige kommer omkring deres kæmpe store setup med udstyr. – Det er noget vi har lånt af filmskolen, men vi har også været ude og leje en del af det, og det er altså dyrt. – Jeg er ret sikker på af de gerne ville have haft mere udstyr (crazy).

Kom med til Aulum 2-6-2024

Søndag 2. Juni 2024, der vender holdet bag Pokal eller Hospital tilbage til Aulum cross bane, for at lave de sidste optagelser, og her er du inviteret med. De håber der kommer en masse besøgende, for der skal laves blandt andet løbsoptagelser, og her er crossbladet naturligvis også med.

Følg Pokal eller Hospital

Du kan følge dem på Instagram, på deres profil der hedder @pokal.eller.hospital

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk