Motocross Nyheder

Michael Hermansen vinder OB DM afdeling, med 6 brækkede ribben

Artikel foto: Michael Hermansen

Du skal nu til at læse en ret vild historie fra MX miljøet, og som vi langt fra kan anbefale at man selv gør, men når man fører DM, og ikke vil smide det væk, så må man bide smerten i sig.

Crossbladet.dk var med til den seneste afdeling af Old Boys DM 2023 på Honda Park Randers, og her så vi godt nok en herre, der ikke gik helt normalt, men skulle bare op på toppen af det podie. Nu ved vi hvorfor den gode mand ikke var helt frisk på dagen, og det har sine grunde.

Træning i Sverige

Michael Hermansen var røget til Sverige, to uger inden OB DM 2023 i Randers, men her gik det altså galt. Michael springer for kort på et hop, og ryger ind siden af en vold, hvor han så kommer til skade, hvilket cyklen også gør, og det niver altså lidt i siden. Michael ryger afsted mod skadestuen, lige for at få det hele tjekket igennem, og her får han sig et par piller, lige til at tage toppen af smerten. Ventetiden er lang, for han skal have et røntgen, og tålmodighed havde han ikke meget af, så det endte ud med at han smuttede derfra.

Styret var brækket

Mens Michael var en tur på skadestuen, så havde hans makker Kristoffer, lige skiftet styret, så maskinen var nogenlunde hel igen, og så skulle han de lige prøve igen. Så Michael kom op på maskinen, og nåede at køre to omgange, inden han måtte kaste håndklædet i ringen.

Hjem til Danmark

Nu de ikke kunne køre i Sverige, så gik turen hjem til Danmark, og her måtte han altså alligevel ringe 1813, og fortalte hvad der var sket, og blev bedt om at komme med det samme. Ved ankomsten på sygehuset, blev der kaldt traume, for det er en højhastighedsulykke, hvorefter de spurgte, hvordan fanden han dog kunne holde de smerter ud. Michael blev indlagt, og kort efter kom dommen, han havde simpelthen brækket seks ribben, og en flænge på leveren, så der var helt sikkert pause fra mx.

Pause, tro om igen.

Dette uheld skete på et rigtigt dårligt tidspunkt, for Michael Hermansen fører OD DM 46+ B, og har rent faktisk ført alle afdelingerne frem mod Randers. Med udsigt til til at holde pause i 8 uger, som lægerne have sagt, så lavede han sin helt egen plan. Blot fire dage efter uheldet, så var Michael i gang med at motionstræne, og ugen frem mod afdelingen i Randers, der løb han 2x 5km.

DM placeringen skulle bare forsvares

Michael fortalte til crossbladet.dk at han havde ekstremt ond i det første heat, og kunne knap på vejret, men gennemføre, det skulle han. Det klarede han faktisk ret godt, med en andenplads, men det er jo ikke nok, når man gerne vil vinde, så han lukkede simpelthen andet heat helt ned, og tog sejren samlet for dagen. Det skal dog lige nævnes, at Michael ikke kunne springe de lange spidshop, de sidste tre omgange, i andet heat, for det gjorde simpelthen, alt for ondt.

Stillingen efter Randers – Artiklen fortsætter efter billedet

Artikel foto: DM 2023 Stillingen – Screenshot, DMUSPORT

Trods seks brækkede ribben, så lukkede han altså helt ned i Randers ikke, og holder fast i føringen, i det samlede DM, hvor der bare er en afdeling tilbage, på Hedeland. Her skal det dog lige siges, at Michael faktisk holder en lille uge fri fra motocross, frem mod den sidste afdeling “hvilket nok er bedst” som han sagde med et lidt smørret grin, da vi sad og snakkede med ham.

Michael Hermansen vil gerne sige stor tak til Kris og Karoline fra KL Racing Team, uden dem, kunne han ikke have gjort dette.

De er sgu lidt stædige de MX kørere, og det bliver næppe bedre, med alderen.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk