Portræt

Micro kørerne stortrives i mx klubben hos Børkop Motor Sport

Artikel foto: Melia, Ida og Toke

Onsdag aften brugte crossbladet hele træningsaftenen sammen med Micro kørerne hos Børkop Motor Sport.

Vi kontaktede Nickolaj H.S Nederby der er far til to af børnene du kommer til at møde i denne artikel, inden vi kørte mod Børkop Motocross Klub, onsdag aften, da vi gerne ville sætte lidt fokus på de mindre kørere. Han var heldigvis frisk på vores lille ide, og her fik vi os en snak, inden børnene skulle ud og trille en tur, så vi kunne tage lidt billeder af dem, mens de fyrede den af på Microbanen.

Relativt nye i klubben

Nickolaj og hans kone Rikke (der ikke var til stede onsdag), har sammen de to børn, Ida (#62) på 7år og Toke (#834) på 5år, og de var ude og opleve motocross hos Børkop Motor Sport for godt et år siden. De boede på daværende tidspunkt i Fredericia, og her ville Toke gerne “gå til traktor” så gode råd var dyre. Efter at have kigget lidt på nogle muligheder, så fandt de frem til motocross klubben i Børkop, og her var Toke ude og prøve en PWér, og så var de solgt, og handlede en maskine til ham, dagen efter. Herefter er det bare gået stærkt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Ida #62
Artikel foto: Toke #834
Artikel foto: Melia #571

Mange nye venner

Børnene får hurtigt en masse nye venner (naturligvis også de voksne) men Ida og Melia, der også er med på billedet, har mange legeaftaler, når de ikke kører ræs, så det var helt naturligt, at hun også skulle være med i denne artikel, eller avisen, som de flere gange nævnte, mens vi snakkede.

Vi er nærmest blevet båret frem

Da vi sætter os ned og får en snak med Nickolaj, omkring måden som de kom ind i sporten på, så nævner han flere gange det fantastiske sammenhold, der er mellem familierne, der kører motocross. Det føles som om vi er blevet “båret frem” med hjælp, fortsætter Nickolaj, og det er meget overvældende, og man kan godt høre at det er noget som virkelig betyder noget, både for forældrene, men også deres børn.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Nickolaj og Onkel Dennis skruer i Toke´s maskine
Artikel foto: Nickolaj og Onkel Dennis skruer i Toke´s maskine

Onkel Dennis hjælper til

Vi har flere gange stødt på en fortrinsvis ung mand, der ofte var til stede, sammen med Nickolaj og ungerne, og det skulle vise sig at være brormand, eller onkel Dennis. De skruede lidt i Toke´s maskine onsdag aften, da den ikke gik helt rent, så den skulle naturligvis lige skilles ad, og justeres lidt, inden Toke blev sluppet fri på banen igen. Onkel Dennis fik rent faktisk Ida i gang med at køre, efter Toke var startet, da han købte den nuværende maskine, som hun suser rundt på, og så har han jo også en grund til at være til stede på banen. Onkel Dennis har faktisk selv et lille pitbike projekt, så det varer nok ikke længe inden han også skal i gang med at køre i Børkop.

Mange aktive Micro kørere i Børkop

Det seneste års tid, er klubben vokset efter en lidt stille tid, og formanden Heidi fortalte til crossbladet onsdag aften, at de på nuværende tidspunkt, har omkring 20 til 25 Micro kørere i klubben. Når man kommer ud til banen på en onsdag, som da vi besøgte stedet, så var der liv og glade dage over det hele, hvor det virkelig så ud til at Micro kørerne stortrives.

Vi har hørt rigtigt mange gange, at de voksne, altså forældrene til de mange børn, som der er vokset fra Micro lejren, simpelthen savner det sammenhold, der var. Mange mødes stadig, i de nye klasser, som de er kommet til at køre i, men det er noget man skal opleve, for at kan forstå det.

Tak for en lærerig aften

Crossbladet brugte hele denne træningsaften på Micro banen, og tiden fløj afsted, så vi glemte alt om Maxi banen (sorry) og Instagram. Vi fik virkelig lært nogle nye ting, og fik en masse med videre i værktøjskassen, hvor der stadig er mange spændende ting, at sætte sig ind i. Det var en super hyggelig aften, og det er absolut ikke sidste gang, at vi gør dette.

Billeder fra vores Besøg i Børkop

Vi tog en del billeder fra og på Micro banen, og de billeder kommer online på vores tilknyttede Facebook side, formentlig sent torsdag, eller fredag morgen. Du kan altid finde frem til alle vores billeder her på crossbladet, da vi har lavet en side der hedder MX Billeder, hvor alle mapperne er.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk