Crossbladet

Mindst fem ambassadører skal i ilden til DAM 1, hos Hampen MX

Anders Dybro , Crossbladet.dk Ambassadør, MX, Motocross, MX Nyheder, Crossbladet.dk , Motocross Ambassadør
Artikel foto: Anders Dybro Sthyr, Crossbladet.dk Ambassadør

Vores ambassadører skal igen ud og vise flaget på de Danske baner, og lørdag skal en håndfuld i ilden til DAM 1, 2024.

Crossbladet har haft flere samlinger med vores ambassadører, men den kommende weekend, hos Hampen MX, til den første afdeling af Dansk Amatør Mesterskab 2024, er det største antal, til et løb, indtil videre. Lige nu er der fem kørere tilmeldt, ja faktisk seks, men den ene har ikke formen, og har valgt at trække sig. Det er super fedt at kan se vores ambassadører til de forskellige løb rundt omkring, se om de har lært en lille smule, fra vores træninger, men det er vi sikre på de har.

De fem som allerede er tilmeldt

Aksel Kugelmann ved endnu ikke om hans cykel bliver klar, og hvor han gerne vil køre i weekenden, så der er flere ting, som spiller ind. Vores kære træner Jan Bang Lausten, havde flere undskyldninger, men den ene blev godkendt, og det var at han, og hans søn skulle køre samtidigt, så han har valgt at trække sig, og give Xander lidt mere opmærksomhed, til dette løb.

(Hvis du klikker på deres navne, så kan du se mere om vores ambassadører)

Crossbladet kommer naturligvis

Vi lander hos Hampen MX fredag over middag, og bliver derude til løbet er kørt til ende lørdag sidst på eftermiddagen. Herefter drager vi videre mod Mors, og til MX Nord Cup, der skal afvikles hos Morsø Motocross Klub. Så det bliver en vild weekend, med godt vejr, en masse ræs, billeder, samt video, på vores forskellige sociale medier, så du skal bare læne dig tilbage, og følge med.

Vi glæder os til at møde så mange som muligt, ambassadører og alle andre, på vores vej.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk