GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Quad Nyheder

MX kørere prøver Bryce Ford´s Quad på bane, og det er ikke nemt

Artikel foto: Bryce Ford – Screenshot Youtube

Når man er vant til at køre solo, så burde det jo være endnu lettere at køre på en maskine med fire hjul, men er det os det..

Det er lidt sjovt, at vi er stødt på netop denne video, i Youtube land, for vi har flere gange gået og tænkt, om det der Quad, nu også er så svært, når man altså har kørt solo, gennem længere tid. Naturligvis kræver det meget af en, det er vi helt klar over, men når nu har kørt MX i lang tid, så burde det jo være overkommeligt at hoppe på en quad, og fyre den af, men kan man overhovedet det.

Bryce Ford

Den professionelle quad kører Bryce Ford, og Kaden Pearson (også Quad), har givet nogle af deres MX venner lov til at prøve deres Quad´s på en MX bane. Det er ikke en lang video, men man kan hurtig få sig en fornemmelse af om det er let, eller svært, bare at hoppe på en Quad.

Video

Du kan se en kort, men informativ video herunder.

(Klik play på den indsatte skærm herover)

Det kunne være sjovt at lave sådan en “bytte” dag på en bane, hvor MXére kunne prøve Quad, og omvendt, bare for at se, og opleve hvor svært de to verdener er i virkeligheden.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk