Motocross Nyheder

Når det bliver weekend og de ikke har lovet regn, så skal vi ud..

Klubtræning, Børkop Motor Sport, Onsdagstræning, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Onsdagstræning hos Børkop Motor Sport

Der er kommet meget vand i denne uge, men med et par dage uden, så er nogle sandbaner åbne, og vi skal afsted.

Med alt det vand der er kommet den seneste måneds tid, så er det også begrænset, hvilke baner der kan åbne denne weekend, men vi har allerede hørt om et par af sandbanerne, er klar. Uanset hvad så er det tørvejr i Jylland, og så skal vi bare ud og kigge på lidt ræs.

Svært at vænne sig til vinteren

Vi har mange ting at give os til, men det er godt nok svært at omstille sig til, at man ikke kan komme afsted i ugens løb og se nogle baner, og noget ræs, og når man så lige har vænnet sig til dette, ja så starter en ny sæson, og vinteren er gladeligt glemt. Det er lidt sværere end først forventet, men vi skal nu nok klare os igennem det, men det er bare så fedt at være tilbage i denne verden.

Hvor skal vi hen du…

Vi har en rimelig god ide om, hvor vi skal hen lørdag, men den lader vi lige hænge lidt endnu, for man ved jo aldrig helt hvad der kan dukke op, af spændende ting. En ting er helt sikkert, det er at vi skal en tur på Uhre fredag, og lave en bane status, da de har åbent lørdag, og så poster vi billederne på Facebook, i to forskellige album, helt som vi plejer, hvilket er populært.

Men skal crossbladet så også på Uhre Lørdag? Nej det skal vi ikke, men vi laver gerne en bane status til dem der skal, nu vi alligevel bor i nærheden af banen, og på samme tid kan få lidt motion i kontorstængerne, så vi kan holde dem lidt i live, trods alt.

Vi ses ude på banerne…


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk