Crossbladet

Når vi rammer 2000 følgere på Facebook, så er der konkurrence

Artikel foto: MX Nord strikhue, og Gavekort

Vi nærmer os de 2.000 følgere på Facebook, og når vi kommer dertil, og det er et stabilt antal, så trækker vi lod om et 400kr Gavekort til MX Nord, samt en strikhue, for det er jo sommer.

Facebook er en verden for sig selv, og på de kanter findes der også banditter, der gerne vil ødelægge det for andre, så vi tager en ny metode i brug. Når Crossbladet.dk rammer 2.000 følgere på vores Facebook side, og gerne lidt derover, så trækker vi simpelthen lod, mellem alle vores dejlige følgere, hvor en heldig vinder får sig et 400kr gavekort til MX Nord, samt en strikhue, der er ret populær.

Kan bruges online, eller fysisk i butikken

Den heldige vinder, som får direkte besked af indehaveren af Crossbladet.dk (Peter) får et 400kr Gavekort, der kan bruges online hos mxnord.dk eller man kan også vælge at besøge deres butik, og røre ved alle deres lækre produkter, og hvis man er rigtig heldig, så kan man også få en kop kaffe.

Hold selv øje med siden

Du er velkommen til at fortælle dine crossvenner om Crossbladet.dk men de skal selv holde øje med siden, for lige pludselig så trækkes der en vinder, og måske en der slet ikke vidste vi havde denne konkurrence. Der er ikke noget bedre end at overraske folk med en glædelig nyhed, det smitter af.

Tak for jeres opbakning, vi sætter stor pris på det.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk