Motocross Nyheder

Nichlas Bjerregaard samlede de kørere han skal træne i 2024

Artikel foto: Nichlas Bjerregaard

Lørdag 16. december 2023 var crossbladet inviteret med til Nichlas Bjerregaard´s samling af de kørere, som han skal træne i 2024. Vi havde fornøjelsen af at kigge ham over skulderen.

Vi skulle i første omgang have mødt Nichlas Bjerregaard, og den flok kørere, han skal træne i 2024, i Herning, men da vejret blev bedre, end først antaget, så blev det flyttet udenfor, på en privatbane i det Midtjyske. Crossbladet blev inviteret med, og efter et besøg i Uhre, så trillede vi afsted mod deres første samling, og kunne følge lidt med i deres træning, og snakke med kørerne.

Super flot privatbane

Vi ankom til stedet omkring middag, og havde egentlig forventet en bondegård, med en crossbane på en mark, men her tog vi i den grad fejl. Der var godt nok en mark, men en fin græsmark, hvor crossbilerne holdte parkeret på en lige række, og så var der simpelthen fjordudsigt, og en ganske fin crossbane, på omkring 1.200m, godt med sving, og et par velplacerede, fede hop.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træning med Nichlas Bjerregaard
Artikel foto: Træning med Nichlas Bjerregaard
Artikel foto: Træning med Nichlas Bjerregaard

Godt i gang ved vores ankomst

De skulle samles allerede klokken 10:00 lørdag formiddag, så de var godt i gang, da crossbladet kom til stedet, hvor vi som noget af det første, blev budt på en kop kaffe (Tak Max). De var delt op i to hold, med tre maxi kørere, og fire mini kørere, men ikke alle kunne møde op til denne samling lørdag, så det var altså ikke et komplet antal kørere som vi mødte denne lørdag.

Spændende opgaver

Nu har vi set en del forskellige, der har trænet kørere, i denne sæson, også tidligere med Bjerregaard, hvor noget gik igen, men der var også ting, vi ikke havde hørt tidligere. Det virkede som om der var mere ro på, til denne træning, uden alt for mange kørere at skulle holde styr på af gangen, og selvom vi forstyrrede, og snakkede lidt (som vi jo plejer), så var der hele tiden øjne på kørerne.

Det var en mere afslappet Nichlas Bjerregaard vi mødte denne lørdag, naturligvis med fokus på det han lavede, men man kunne mærke, at lige præcis dette, var noget han brændte for. Det er super vigtigt at alle kørerne, også kan med hinanden, og der var et rigtigt godt sammenhold allerede, også selvom nogle ikke rigtigt kendte hinanden, så dette projekt, bliver uden tvivl spændende.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Kørerne blev samlet til ære for fotografen

Nichlas Bjerregaard får travlt i 2024

Der er uden tvivl gang i den gode Nichlas Bjerregaard, og udover at skal holde styr på en flok friske, og aktive kørere, både på og udenfor banen i 2024, så skal Nichlas også selv køre. Den står på et fuldt DM program i 2024, og så ville han da heller ikke afvise, at der måske sneg sig en ADAC ind, eller andet spændende, altså hvis tiden var til det, men DM kommer han til at køre med sikkerhed.

Hold godt øje med kørerne

Selvom det er en del år side, vi selv har været aktive, så kan man altså godt se, når en kører rykker lidt på sig, og det kan vi sige, uden at blinke, det skete denne lørdag. Hvem der rykkede sig, og hvordan, det holder vi for os selv, men du skal holde øje med flokken, der bestemt kommer til at give den gas i den kommende sæson, for de har virkelig et ordentligt skud selvtillid i bagagen.

NMB MX Training

Følg med på Facebook siden her

Billeder og Video fra dagen

Alle billederne fra denne artikel plus mange flere kommer i et album på Facebook siden (med vandmærket), og så kommer linket også her i artiklen. Vi postede også noget på vores tilknyttede Instagram på dagen, og det kan du finde vej til herunder.

Facebook

Du finder alle billederne i et samlet album her

Instagram

Billede 1 – Maxi Kørere

Billede 2 – Mini Kørere

Video – Kørere der træner

Vi siger tak for at kunne følge lidt med, i sådan en samling, det var interessant.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk