Portræt

Nickolai Møller er vild med det store fællesskab der er på banerne

Artikel foto: Nickolai Møller

Nickolai Møller er et godt eksempel på at selvom man er 18år og har fuldtidsarbejde, så kan man godt køre motocross.

Det kan godt være svært at finde tid, overskud og ikke mindst økonomi til motocross, når man er 18år, og har fuldtidsarbejde i hverdagen. Man skal træffe nogle vigtige valg, hvis man gerne vil køre motocross, for det koster penge, ligesom andre sportsgrene, men til motocross, er der hele tiden et eller andet, der skal tilføjes, når man gerne vil ud at træne, eller køre løb.

Nickolai Møller er vild med fællesskabet

Vi har flere gange mødt Nickolai Møller hos Silkeborg Motor Sport, og har fået os en lille snak med den unge mand, der har hjemmebane på Elling banen, men også et medlemskab hos Randers Motor Sport. Nickolai Møller er 18år, og arbejder fuld tid hos Poul Munk i Silkeborg, og han kører C-250cc, men drømmer om at komme op i B-klassen, selvom man godt kan fornemme, at tidspunktet for dette ikke er nær så vigtigt, som det store fællesskab, som man kan finde i denne sport, på banerne.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Nickolai Møller – Træning på Elling Banen i Silkeborg
Artikel foto: Nickolai Møller – Træning på Elling Banen i Silkeborg
Artikel foto: Nickolai Møller – Træning på Elling Banen i Silkeborg

Tidligt i gang med sporten

Nickolai Møller startede som 5årig med at ræse rundt på en maskine, dog ikke på motocross banerne, der først kom til, da han startede hos Silkeborg Motor Sport i 2020. – Min far er inspirationskilden til denne sport, fortæller Nickolai videre i vores samtale, omkring sporten.

Hans far, og Nickolai mødes også nogle gange, med nogle andre Øst for Silkeborg, hvor de skruer i maskiner, og snakker om sporten, og igen kommer det med det store fællesskab på tale, som der er i denne sportsgren.

Har sejren til gode

Nickolai har vundet nogle afdelinger, af det lokale klub vm, men har stadig en sejr til gode i de større motocross løb, han deltager i, men det er ikke så vigtigt, kan man godt fornemme på ham. Han går ikke så meget op i det, med at samle point sammen, som giver ham adgang til B-klassen, men at have det sjovt i fritiden, og når den tid kommer, så får han vel besked omkring dette.

Alt kan lade sig gøre, man skal bare have viljen til det.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk