Motocross Nyheder

Nu begynder ryttergården i Hjørring at blive fyldt op til DM

Artikel foto: Nichlas Bjerregaard og Martin

Der manglede omkring 40 kørere, der ikke var dukket op onsdag aften, men de kommer luskende denne torsdag morgen, og her har vi og fået et par naboer i lejren.

Crossbladet var tidligt oppe denne torsdag morgen 9. maj 2024, hvor der skal køres DM A Open og DM Dame 2024, hos Hjørring Motorsport, for vi havde lovet team chefen Michael (Rhino) at der var kaffe på kanden 06:00 sharp. Det skulle vise sig, at vi langt fra var de eneste der var tidligt oppe, så vi har haft en del af snakke med denne morgen, mens vi ventede på de nye naboer.

Bjerregaard og Bech

Vi har fået os en lille plads oppe ved klubhuset, for det rullende kontor fylder ikke så meget, som mange nok allerede ved, og den passer mere eller mindre ind alle steder. På den venstre side har vi Frederik Goul, og på den højre side, der er Team Engine & Suspension kørerne, Nichlas Bjerregaard og Stefan Bech dukket op, så vi kommer ikke til at kede os i lejren, til denne DM afdeling.

Vi sørgede naturligvis lige for at der var en kande kaffe klar til vores nye naboer. På ganske kort tid, har vi hørt mange der lige har spurgt Nichlas Bjerregaard, om han er okay, og om han er klar igen, efter hans crash til den første DM afdeling, og det er han. Nu skal vi lige huske, at når en Nordjyde siger “det er ok” så er det faktisk ret godt, så hans modstandere skal være klar.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: A DM Open & DM Dame 2024, Hjørring Motorsport
Artikel foto: A DM Open & DM Dame 2024, Hjørring Motorsport
Artikel foto: A DM Open & DM Dame 2024, Hjørring Motorsport

Vi skal snart i gang

Det var ikke længe, før de første kørere skal ud på Sønderskovbanen i Hjørring, for at køre de første tidskval, og her vil vi også være til stede, både med kamera, og video på Instagram. Det bliver spændende at komme i gang med det hele heroppe, og opleve endnu en afdeling af DM A.

Følg med os på de sociale medier.

Facebook:

Billederne kommer i dette album

Instagram:

Hold øje med siden @crossbladet.dk

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk