Motocross Nyheder

Nu har Hampen Motocross Klub åbnet op for hverdagstræningen

Artikel foto: Mathias Skov – Hampen Motocross Klub 2024

Tirsdag 12. Marts 2024, der åbnede Hampen Motocross Klub for deres hverdagstræning, og her var crossbladet med.

Det går den helt rigtige vej med det Danske vejr, og ikke mindst lyset, og tirsdag 12. marts 2024, der kunne Hampen Motocross Klub invitere deres medlemmer, til en omgang hverdagstræning. De har trænet i to weekender i træk, og nu kan de også skrive hverdagene på listen, og det går kun den rigtige vej, så det er bare fedt, for så kan man komme ud til endnu mere ræs.

Ankom i god tid

Da vi så at Hampen Motocross Klub åbnede tirsdag klokken 16:00, så kørte vi afsted mod banen i god tid, for normalt, så plejer der at være en del kørere, så de er helt klar til at komme på banen på slaget. Vi landede derude ved 15:30 tiden, og her var der bare en trailer, men lige da vi skulle til og ud af bilen, så dukkede en af vores ambassadører også op, og det var Mathias Skov (artikel foto).

Det var nu mere eller mindre planlagt efter Mathias, at vi kom, for vi havde en ambassadør cross trøje med til ham, fra SOS Racing Parts, og den røg da også på, midt i træningen.

Piblede frem

Man kunne godt fornemme at folk lige skulle have fri fra arbejde, måske lidt før, men den blev ikke meget over 16:00, før der dukkede en del flere op i Hampen. Hvor mange der reelt dukkede op, det glemte vi alt om, men der var en del besøgende denne tirsdag, og vi hyggede os.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tirsdagstræning hos Hampen Motocross Klub 2024
Artikel foto: Tirsdagstræning hos Hampen Motocross Klub 2024
Artikel foto: Tirsdagstræning hos Hampen Motocross Klub 2024

Gang i begge baner

Der var en håndfuld at de mindre, og nye kørere, på den lille bane, og de hyggede sig gevaldigt. Der var en del flere på den store bane, som man også kan se på vores Instagram.

Kaffe og Tarteletter

Der var kaffe på kanden (god kaffe), og klubbens medlemmer skulle efter endt træning, ind og have tarteletter, hvilket vi hoppede over, da vi skulle hjem og skrive lidt om dagen.

Billeder og Video

Vi har som vanligt smidt lidt forskelligt på den tilknyttede Instagram @crossbladet.dk og det kan du se finde frem til herunder, så man altid kan se, eller gense det.

Video 1 – Træning på stor bane

Video 2 – Træning på stor bane

Billede – Malthe Madsen

Album på Facebook

Billederne fra denne artikel og en masse andre, de kommer online senere.

Se alle billederne i et samlet album her

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk