Ambassadør Information

Nu kan du købe crossbladet´s ambassadør pakker online

Artikel foto: Aksel Kugelmann 475

Vi har fået vores ambassadør pakker online hos SOS Racing Parts, så man nu kan købe det online, og få tilpasset det hele til sin maskine, så den røde tråd, går igen.

Efter et veloverstået release party hos SOS Racing Parts i Silkeborg, kan man nu købe vores pakker online, hos SOS Racing Parts, hvor vi har fået vores egen plads, i deres shop. Her kan man på samme tid se hvad der ellers kan tilkøbes, og her skal man som minimum købe en af vores pakker, for at få adgang til selve ambassadør området, som giver en masse ekstra underholdning.

Opdateres løbende

Vores side hos SOS Racing Parts opdateres løbende, med en masse nye ting, man kan tilkøbe, og her kommer der en masse spændende ting, den kommende tid, så man skal bare holde øje med siden. Du kan altid gå ind og se hvad pakkerne indeholder på crossbladet ambassadør hvor der er billeder af pakkerne. Så snart der kommer klister hjem til den nye, der er kommet med, så laver vi naturligvis nogle billeder af dem også, så du kan se det på andre mærker, end KTM.

Vi ses ude på banerne.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk