Motocross Nyheder

Nu ramte vi den kedelige vinterperiode, og sikke en opstart

Vintertid, Ur, Klokken, vægur, Deprimerende, MX, Quad, Motocross Nyheder
Artikel foto: Uret..

Vi skriver søndag 29. Oktober 2023, og det nok årets mest kedelige dag, specielt når man er aktiv i en udendørs sport.

Nu ramte vintertiden i vores lille land, endda selvom man i marts måned 2019, besluttede ved et flertal i Europa Parlamentet, at enkelte EU lande skulle tage stilling til det med sommertiden, hvor det egentlige mål var at afskaffe sommer og vintertid fra 2021. Alligevel så skifter vi mellem dette, hvilket også skete natten til denne søndag 29. oktober 2023, og her gik det også i ged hos crossbladet, for det kan vores tikke-ur slet ikke finde ud af. Nu står vi jo ret tidligt op i forvejen, men det blev så en anelse tidligere, at der kom kaffe på bordet, og arbejdet skudt i gang, og lige nu tæller vi kun ned, frem mod marts måned 2024, hvor der er sommertid.

Sikke et vejr at starte vintertiden med

Der var nu tørvejr, da vi fik den første kop kaffe, men en masse vejr tosser råbte i munden på hinanden, at der kommer vand, endda meget vand. Lige nu og her, i skrivende stund, så regner det lystigt, som man kender det her i lille Danmark, og vi starter simpelthen lige ud med 30 til 50mm, til store dele af landet, dog (desværre) værst i det Jyske, hvor banerne allerede er godt mættet.

Den mørke tid

Nu behøver denne mørke tid ikke nødvendigvis være kedelig, men man savner nu hurtigt de lange lyse sommeraftener, og det tidlige lys om morgenen, samt hverdagstræningerne, der startede sidst på eftermiddagen. Der kan naturligvis stadig køres ræs i vinterperioden, men dette sætter naturligt sine begrænsninger, for hvis man ikke kan åbne tidligt i hverdagene, så er der kun lørdage og søndage tilbage, der formentlig nok også vil tiltrække en del kørere, selvom mange er gået på pause.

Kan banerne blive ved med at tage alt det vand?

Det korte svar er nok, nej!, for der er virkelig mange baner, blandt andet i det Jyske der har det slemt med vandet lige nu, og det bliver da langt fra bedre, med alt den fortsatte nedbør, som vi er vidne til. Vi må da håbe, at dette ikke fortsætter, for så kommer der da til at gå lang tid, inden cykler kan luftes igen, altså hos de baner der har åbent henover vinteren, i Danmark.

Vi har ja-hatten på, og krydser fingrene for at der nok skal komme lidt weekender med både almindelig træning, og måske også et par hyggelige team træninger, henover vinteren.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk