Motocross Nyheder

Nu vender Silkeborg Motor Sport tilbage til en ny 2024 sæson

Silkeborg Motor Sport, Elling Banen, Motocross, MX, Crossbladet, MX Artikler, MX Nyheder, MX Billeder
Artikel foto: Silkeborg Motor Sport

Nogle er i fuld gang i klubberne, mens andre først er ved at vågne op, og gøre klar til en ny 2024 sæson med masser af ræs.

Der har været noget stille i gruppen hos Silkeborg Motor Sport (SMS), og det er der egentlig stadigvæk, udover de har annonceret at de atter vender tilbage, og åbner op for banerne. Elling banen åbner op for en ny sæson med suppe, der kan købes i klubhuset, og så er der også åben for træning i en tidsbestemt periode.

Bliver banen jævnet

Vi forsøgte at hive et svar ud i deres gruppe, men man stod ikke ligefrem i kø, for at besvare vores spørgsmål, hvor Jan Lausten (vores ambassadør træner) dog meldte sig på banen, og fortalte at han blandt andet, gerne lige ville finpudse noget på banen, inden vi snuppede en track walk, men hvad det var, har vi endnu ikke hørt videre om, men mon ikke vi hører om det i nærmeste fremtid.

Så om vi når at lave lidt billeder fra Elling, inden de åbner, ved vi ikke endnu.

Lørdag 16. marts 2024

Silkeborg Motor Sport vender tilbage med en ny sæson lørdag 16. marts 2024, og her vil klubben være åben i tidsrummet 10:00 til 14:00, med mulighed for køb af suppe.

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk