GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Oliver og Frederik står bag Youtube kanalen OF VLOGS

Artikel foto: Oliver Linco og Frederik Eskildsen

Crossbladet fangede Oliver Linco og Frederik Eskildsen til B-DM 2024, hos Herning Motocross, og har hørt lidt om deres Youtube kanal, for de laver også en masse lir og spas.

Der findes mange forskellige Youtube kanaler, men ganske få Danske MX kanaler, der er aktive, som producerer indhold ofte. Vi har kigget på en af dem, der bliver lavet af to kørere, hvor den ene er fra Sjælland, og den anden fra Jylland, og dem kan du læse mere om i denne artikel.

Oliver og Frederik – OF VLOGS

De to unge mennesker Oliver Linco og Frederik Eskildsen, er nogle man også møder ret ofte på landets baner, og de har ild i røven, både på og udenfor banen. – Vi har et utroligt godt makkerskab, fortæller de, mens vi fangede dem til en sludder om denne kanal, og hvordan det hele opstod.

Ideen kom egentlig til os fordi vi havde gjort lidt i TikTok. Vi syntes det kunne være sjovt og filme vlogs fra vores tur til Spanien i 2022, og det udviklede sig til og blive til hele sæsonen 2023, og nu 2024, fortæller de videre i samtalen.

Video fra Uhre

Oliver og Frederik filmede til B-DM 2024 på Uhre, og det kan du forvente, at det kommer online i denne uge, fortalte Frederik Eskildsen, og det er naturligvis på OF VLOGS kanalen, de har sammen. Vi har ingen ide om hvad det kommer til at indeholde, så den teaser kan vi ikke smide til jer, men vi er jo nysgerrige af sind, og sidder naturligvis klar, når den kommer online.

1.000 Subs inden nytår

De har en fed kanal, med en masse underholdende indhold, og rigtigt mange timers video, så det gælder bare om at komme i gang. De to drømmer om at ramme 1.000 Subs, inden nytår, og det vil vi da gerne hjælpe med, i det omfang, det er muligt for os, nemlig af skrive lidt om dem.

Abonner på OF VLOGS

Du kan følge / abonnere (gratis) på deres kanal, og dermed få besked så snart de smider en nye video online, det er super let. Abonner på OF VLOGS her

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk