Crossbladet

Omprioritering for crossbladet´s 2024 sæson ude i landet

Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX, Motocross, Quad, Pitbike, MX Billeder,
Artikel foto: Crossbladet.dk

Vi bliver nødt til at omprioritere vores sæson i 2024, da Sjællandsturene er for dyre, i forhold til nyhedsværdien.

Der sker hele tiden ændringer, selvom vi rigtigt gerne vil det hele, men det skal også hænge sammen, og give mening i den sidste ende. Priserne stiger stødt, og har gjort det gennem en længere periode, også omkostningerne ved at rejse til Sjælland, specielt med en campingvogn på slæb. Vi har haft en plan der hed alle Quad DM afdelingerne, herunder en tur til MX Hedeland, men det er ikke kun økonomien vi skal kigge på her, for det er en tur der trækker tænder ud.

Løb lørdag, mange timer i bilen

Lørdag 4. maj, ja faktisk allerede om fredagen skal vi afsted, og være ude en hel dag, og runde dette event af, og så afsted mod Sjælland dagen efter. Uanset om det er med campingvogn eller ej, så skal vi regne med mindst 3,5 time hver vej, og så bliver søvnen et problem i begge ender.

Nyhedsværdien

Udover økonomi, søvn, og hvad der er forsvarligt på landevejene, så kommer nyhedsværdien, der skal vægtes op mod alt dette, og her bliver det svært at hente sådan en tur hjem på 1-3 artikler og omkring 4-500 billeder. Vi er udmærket klar over at det er en ny bane, det er Sjælland, og mange nye kørere, men det skal altså også give mening, og det syntes vi ikke at det gør lige nu.

Støvsuger Jylland og Fyn

Det første år nåede vi slet ikke gennem hele Jylland, og Fyn tog vi først hul på her i 2024, så det er planen at få dem lukket så vidt muligt her i 2024, samt komme til en masse træninger, og løb.

Quad DM 2024

Selvom vi ikke får anden- runde med på MX Hedeland, så får vi 3/4 runder, og må være acceptabelt.

Ambassadørerne

Vi skal heller ikke glemme crossbladet´s ambassadører, der endelig kommer ud og køre løb, og vise det hele frem, vi har arbejdet med længe, og her skal vi også være til stede. Så det med at lave en fast plan, der lyder noget lettere end hvad det er, men vi prøver.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk