Motocross Nyheder

Onsdag besøgte vi Børkop Motor Sport, der kæmper med vandet

Artikel foto: Toke, Børkop Motor Sport

Rigtigt mange klubber har problemer med de store mængder vand, og det har de også i Børkop Motor Sport, ved Vejle.

Onsdag 10. april 2024, var der nogenlunde pænt vejr, og en del luft, så vi besluttede os for at skulle en tur ud i landet, lige og have en kop kaffe. Børkop Motor Sport havde svaret et opslag, at banen nok ikke var for dem, der var bange for lidt vand, og med sådan en hård bane, så kan det betyde lidt af hvert. Det fangede vores nysgerrighed, så vi fik fat i formanden (Heidi), og hørte om hun kunne finde på at komme ud i klubben til en kop kaffe, og det gjorde hun naturligvis.

Grundvandet driller

Vi kan nok ikke snyde nogen ved at sige, at der er kommet meget vand, og det bliver fortsat ved med at regne i vores lille land, og det skaber problemer. Børkop Motor Sport har blandt mange klubber, også problemer med vandet, også grundvandet, der står alt for højt. Her kommer det ikke bare op af jorden, det kommer også ud fra siderne på banen, og det skaber virkelig mange problemer, og selvom der er forsøgt diverse løsninger, herunder dræn, så var det langt fra den bane, vi normalt kender. Der var vand og mudder, på begge banerne, men slet ikke så slemt som dengang de havde OB DM i 2023 i Børkop. Altså til OB DM, der var det virkelig slemt, men hvis der nu havde været 100 kørere i Børkop, onsdag aften, kunne de nok komme i nærheden af det.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Onsdag 10. April 2024, Børkop Motor Sport
Artikel foto: Onsdag 10. April 2024, Børkop Motor Sport
Artikel foto: Onsdag 10. April 2024, Børkop Motor Sport

Begge baner er ramt

Som du nok kan fornemme på billederne herover, så er der en del vand på begge baner, men der er da også tørre spor, på dele af banerne. De mangler ligesom mange andre, en lang periode med sol, varme, og gerne lidt vind, så det hele kan tørre godt op. Børkop Motor Sport har klubmesterskaber om bare 14. dage, så de skal brug lidt hjælp fra vejrguderne, hvis dette skal gennemføres.

Et løb i 2024

Formanden fortalte at de blot havde et løb her i 2024, og der bliver i august måned, hvor de skal afvikle Kids Cup, og mon ikke banerne er ved at være normale her igen.

Billeder

Der kommer et samlet album online på vores Facebook side, lidt senere.

Du finder album med billeder her

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk