Motocross Nyheder

Onsdag bød på breddetræning med Morten Justesen i Hadsund

Artikel foto: Breddetræning i Hadsund Motor Klub 2023

Vi øjnede chancen for tørvejr og tog turen til Hadsund, der har kunne tage det meget vand de sidste dage, og her var der klubtræning med Morten Justesen, på en semi godkendt bane.

Rigtigt mange baner har lukket ned for træning de sidste par dage, grundet en masse vand, men sandbanen i Hadsund kan altså suge en del, hvilket betød at de også kørte onsdag aften. Vi sad og kiggede på Facebook det meste af dagen, og kunne se flere og flere baner, der måtte bukke under for det meget vand, så der var ikke mange at vælge mellem. Ikke nok med at der kommer en masse vand for tiden, så er det også en dum tid på året i hverdagene, for det bliver tidligt mørkt.

Breddetræning med Morten Justesen

Vi har oplevet dette før, men vi måtte simpelthen afsted, når regnen forsvandt fra radaren sidst på eftermiddagen, for rygterne siger at Morten Justesen er blevet blød i kanterne, og ikke nær så hård. Vi har flere gange set ham træne kørere, hvor de tydeligt er kommet for sent, og sluppet for armbøjninger, så dette ville vi lige følge op på, men det han er vist ved at komme tilbage på sporet igen. Efter vi havde set flere stå til mindst 10 armbøjninger, så måtte vi jo gå direkte til kilden og høre om det nu også var sandt, at de kunne slippe afsted med det, og så kom der andre boller på suppen.

(Artiklen fortsætter efter billederen)

Artikel foto: Breddetræning i Hadsund Motor Klub 2023
Artikel foto: Breddetræning i Hadsund Motor Klub 2023
Artikel foto: Breddetræning i Hadsund Motor Klub 2023

Menuen stod på tunge sving

Banen i Hadsund havde taget det vand, som den kunne, og der stod ikke blankt vand som sådan, nærmere tung mudder med lidt vand på toppen. Denne kombination gør banen ret træls, sagt på Jysk, men hvis man kan håndtere det, så er man godt med. De genoptog træningen, der hvor de stoppede sidst, og det var nogle sving oppe omkring startområdet, og det var onsdagens menu.

Som altid hyggeligt

Det var som altid en hyggelig aften, et sted hvor vi efterhånden kender dem alle, så vi fik sludret lidt på kryds og tværs, hvor vi heldigvis slap for nogle maskin-nedbrud. Det var faktisk helt underligt at der ikke var en Gas Gas eller KTM, der skulle skilles af, denne aften, hvilket man ellers normalt vil opleve, så de må have fået styr på dem efterhånden.

Video og billeder

Vi fik postet lidt på Instagram denne onsdag aften, og fik naturligvis også taget en stak billeder, nu det var tørvejr, og dem fra artiklen, og flere, kommer i et album på Facebook.

Instagram:

Video 1

Video 2

Video 3

Billeder

Tak for en hyggelig aften, vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk