Motocross Nyheder

Over 200 kørere tilmeldt på Korskro men desværre få Mini 65

Majli B. Pedersen, Micro 65, MX, Motocross, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Majli B. Pedersen

Søndag 19. Maj 2024, skal der køres Jysk – Fynsk Mesterskab hos Vestjysk Motocross Club, men der ikke mange Mini 65.

Det bliver et stort på Korskro, hos Vestjysk Motocross Club, søndag 19. Maj 2024, hvor den første afdeling af Jysk – Fynsk mesterskab skal afvikles. Der er i skrivende stund tilmeldt over 200 kørere, fordelt i de 17 forskellige klasser, og helt præcist er vi kommet frem til 203 kørere på listen.

Mini 65 har ikke mange

Vi er klar over at der køres DMU Yamaha Kids Cup 2024, om lørdagen i Melby, men dette løb på Korskro, køres om søndagen, og der er altså ikke mange, og kan tælles på en hånd. Mini 65B har bare tre kørere tilmeldt, mens Mini 65C har Majli B. Pedersen (artikel foto) klar.

Vi mødte Majli både tirsdag i Silkeborg, og torsdag på Uhre, og hun vil da gerne have nogle knejter at køre mod, hvis de overhovedet tør stille op. Der burde være langt flere ude i landet, men måske er de ikke så glade for sand, som Majli er.

Online tilmelding åben til midnat

Man kan stadig nå at få sig tilmeldt løbet på Korskro, hvor tilmeldingen online lukker fredag 17. maj 2024, klokken 23:59. Herefter kan man naturligvis os tilmelde sig på dagen.

Tilmeld dig online her (hvor du også kan se de andre kørere)

Programmet er online

Vi så programmet var kommet online, eller en postede det som kommentar på et opslag, på deres Facebook side. Du kan se programmet her – Vi ses på Korskro.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk