Motocross Nyheder

Regn og blæst kunne ikke holde kørerne fra en perfekt Elling bane

Artikel foto: Et par unge mænd, fanget i regnen på Elling banen

Tirsdag aften var der atter træning på Elling banen, men end ikke regn og blæst kunne holde kørerne derfra.

Det Danske sommervejr er ikke hvad det har været, og midt i en Dansk sommerstorm, så var det træningsaften hos Silkeborg Motor Sport, på Elling banen. Når man kiggede på deres webcam, udover banen, så var den fin, og derfor havde de også åbent for kørere tirsdag aften.

Regn og Blæst

Den sidste time frem mod 17:00, der var vi en anelse skeptiske, for banen har fået pænt meget vand den sidste uges tid, og kunne den mon så også trække de mange millimeter, der så kom nu. Vi blev nysgerrige, og besluttede os for at trille ud på Elling banen, hvor flere havde meldt deres ankomst, og da det blæste så kraftigt, som det nu gjorde, så ville vi ikke ud på en lang tur.

Ryttergården summede

Der var naturligvis ikke samme antal kørere, som på en normal, flot og varm sommeraften, men der var en fin samling kørere, der hyggede sig, og snakkede, da vi ankom. Det regnede en lille smule, og alligevel var der et hold ude og træne, og så blev vi altså hængende.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tirsdagstræning, Elling Banen
Artikel foto: Tirsdagstræning, Elling Banen
Artikel foto: Tirsdagstræning, Elling Banen

Rigtig flot bane

Elling banen var trods det barske vejr, rigtig god, og der var kun en vandpyt, den der altid er langs speedway banen, så det kom lidt bag på os. Det samme billede var på Micro banen, der for bare en uge siden, stod helt under blankt vand, og her var der også aktivitet.

Weekenden byder på klubmesterskab

Elling banen hos Silkeborg Motor Sport er lørdag 12. august 2023, lukket for kørere udefra, da de skal have afviklet et par runder af deres årlige klubmesterskab.

Billeder

Udover et billede på vores Instagram @crossbladet.dk så kommer der et album online på vores Facebook side, onsdag eftermiddag. Du kan finde vores Facebook side Her og hvis du vil finde frem til alle vores album, med over 11.000 billeder, så kan du finde vej gennem siden MX Billeder.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk