Motocross Nyheder

Resultaterne af DM A Open, DM Dame og C-Cup 2024 i Hjørring

Artikel foto: Jakob Kjær, Nichlas Bjerregaard og Glenn Meier

Her i artiklen kan du se alle resultaterne fra DM A Open, DM Dame og C-Cup 2024, der blev kørt torsdag hos Hjørring Motorsport. Vi har billeder fra alle pokaler, og røde plader.

Sikke en dag i Nord, der bød på lidt af hvert, altså udover en masse fed ræs, og det kommer vi nærmere ind på i en anden artikel, for denne handler om resultaterne. Da alle heat var kørt, så var der pokaloverrækkelse (+ rød plade til Dame DM) som du kan se billeder af her i artiklen, og derefter blev der kørt Super Heat, med de 15 bedste, fra hver af klasserne AMX1 og AMX2. Da dette Super Heat var kørt til ende, så blev der delt røde plader ud, og dem kan du også se her i artiklen.

Billeder fra pokaloverrækelsen

Artikel foto er fra klassen DM A MX1 Open 2024. Herunder kan du se alle billederne fra pokaloverrækkelsen, samt de eftertragtede røde plader, der blev delt ud efter Super Heat. Nederst i artiklen finder du link til alle resultaterne fra dagen.

Pokaler – DM A MX2 Open 2024

Artikel foto: Magnus Smith, Nicolai Berg Skovbjerg og Rasmus Pedersen

Pokaler DM A Dame 2024

Artikel foto: Barbara Aagaard, Line Dam og Catja Rasmussen

Pokaler – Dame C-Cup 2024

Artikel foto: Julie Schneider, Amalie Møller Gertsen og Heidi Randeris Nielsen

De røde plader

Artikel foto: Line Dam
Artikel foto: Magnus Smith
Artikel foto: Glenn Meier

OBS!! Alle billederne her fra artiklen, kommer online på Facebook, i det samlede album i korrekt størrelse, da dem her i artiklen er tilpasset. Vi har lige en god stak at sortere, men nu kan du hygge med resultaterne, og så er ventetiden ikke så lang. Tak for din forståelse.

Se alle resultaterne online

Du kan se alle resultaterne her

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk